GT 630M sistemde Windows 11 kasar mı?

Yorumunuz için teşekkürler diğer arkadaş gibi rencide etmektense güzellikle söylemeniz hoşuma gitti internetten bakınca minimum sistem gereksinimlerini karşılıyordu bende temiz kurulum yaparsam sorun olmaz sanıyordum zaten Full Chrome da geziyorum yine de bir şansımı deneyeceğim teşekkürler.

Hocam siz en iyisi Windows 8.1 Single laungage yükleyin boşta 1 GB RAM kullanıyor 3GB ınız da oyunlara kalır

Dostum 20 Temmuz'da 4 GB RAM daha ekleyeceğim aynı marka ve hızdan o zaman sorun yaratır mı?

Aynı marka aynı hız aynı CL değeri ve DDR 3 olursa sıkıntı yaratmaz ama RAM'den önce SSD almanız daha makul geçer.

Hocam siz en iyisi Windows 8.1 Single laungage yükleyin boşta 1 GB RAM kullanıyor 3GB ınız da oyunlara kalır.

Windows 10 zaten oyun açıldığı zaman veya yük altına sokacak bir program diğer bütün hizmetleri tasarruf moduna alıyor.
Aynı marka aynı hız aynı CL değeri ve DDR 3 olursa sıkıntı yaratmaz ama RAM'den önce SSD almanız daha makul geçer.

Peki SSD'yi sadece Windows 11 kuracak boyuta alsam olur mu bir sorun?

Windows 10 zaten oyun açıldığı zaman veya yük altına sokacak bir program diğer bütün hizmetleri tasarruf moduna alıyor.

Peki SSD'yi sadece Windows 11 kuracak boyuta alsam olur mu bir sorun?

120 GB işinizi görür sıkıntı olmaz ama tavsiyem 120 GB.
Bunu düşünebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı