GT 630M "Video Shedular Internal Error" Sorunu

Harun_M

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayarımda çift ekran kartı var. Intel Core i5 ve Nvidia Geforce GT 630 M. Bu sorun aslında çoğu kişide klasikleşen bi sorun. Windows 10'a ilk yükselttiğimde sorun yoktu aslında ama ilerleyen zamanlarda ilk olarak sadece oyunlarda ve sonra normal kullandığımda da errorlar almaya başladım. Sıklıkla aldığım sorun "Video Shedular Internal Error " ve "Manager management" hatasını da cok az da olsa gördüm. Internette ve dıger forumlarda bu problemı cok arastırdım, cogunun verdıgı cozum drıverlerı guncellemek, sılıp tekrar yuklemek, Windows'u sıfırlamak. Ama hepsını denememe ragmen hıcbır faydası olmadı. Sadece kendı buldugum bı cozum var, Nvıdıa ekran kartını devre dısı bıraktıgımda bılgısayar oyunlarda ve normalde hata almayı kestı. Ama bu sefer de oyunlarda Nvıdıa calısmadıgından dolayı problemler yasadım kalıte acısından. Bana bu konuda yardım edebılecek bırı var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kullandığınız NVIDIA sürücü sürümü numarası ve işletim sistemi sürümü belirtin. Mavi ekran hatası alıyor musunuz? NVIDIA'nın 2-3 sürüm önceki sürücüsünü kurup deneyin 390.77 sürümünde sıkıntılar mevcut. Harici grafik kartında da arıza olması muhtemel.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı