W wexff Hectopat Katılım 13 Mayıs 2020 Mesajlar 89 17 Aralık 2020 #1 Merhaba, 630M ekran kartı çalışırken mavi ekran veriyor. Hata dosyası burada: hata.rar Посмотреть и скачать с Яндекс Диска yadi.sk
Merhaba, 630M ekran kartı çalışırken mavi ekran veriyor. Hata dosyası burada: hata.rar Посмотреть и скачать с Яндекс Диска yadi.sk
2 283156 Megapat Katılım 5 Ağustos 2019 Mesajlar 9.821 Makaleler 2 Çözümler 235 17 Aralık 2020 #2 Ekran kartı sürücünü güncelle. En başta DDU ile var olan ekran kartı sürücünü sil. Sonra aşağıya bıraktığım sürücüyü indir. DDU rehberi. DDU ile Sürücü Kaldırma Rehberi | Technopat Sosyal Sürücü. Grafik Sürücüsü - GeForce Game Ready Driver | NVIDIA "sfc /scannow" rehberini uygula. SFC /scannow komutu nedir? Ne işe yarar? | Technopat Sosyal Artı 1 Eksi
Ekran kartı sürücünü güncelle. En başta DDU ile var olan ekran kartı sürücünü sil. Sonra aşağıya bıraktığım sürücüyü indir. DDU rehberi. DDU ile Sürücü Kaldırma Rehberi | Technopat Sosyal Sürücü. Grafik Sürücüsü - GeForce Game Ready Driver | NVIDIA "sfc /scannow" rehberini uygula. SFC /scannow komutu nedir? Ne işe yarar? | Technopat Sosyal
KS KS W wexff Hectopat Katılım 13 Mayıs 2020 Mesajlar 89 17 Aralık 2020 #3 283156 dedi: Ekran kartı sürücünü güncelle. En başta DDU ile var olan ekran kartı sürücünü sil. Sonra aşağıya bıraktığım sürücüyü indir. DDU rehberi. DDU ile Sürücü Kaldırma Rehberi | Technopat Sosyal Sürücü. Grafik Sürücüsü - GeForce Game Ready Driver | NVIDIA "sfc /scannow" rehberini uygula. SFC /scannow komutu nedir? Ne işe yarar? | Technopat Sosyal Genişletmek için tıkla... Bunları yüzlerce kez denedim bir işe yaramıyor parçada sorun olduğunu düşünüyorum. Artı 0 Eksi
283156 dedi: Ekran kartı sürücünü güncelle. En başta DDU ile var olan ekran kartı sürücünü sil. Sonra aşağıya bıraktığım sürücüyü indir. DDU rehberi. DDU ile Sürücü Kaldırma Rehberi | Technopat Sosyal Sürücü. Grafik Sürücüsü - GeForce Game Ready Driver | NVIDIA "sfc /scannow" rehberini uygula. SFC /scannow komutu nedir? Ne işe yarar? | Technopat Sosyal Genişletmek için tıkla... Bunları yüzlerce kez denedim bir işe yaramıyor parçada sorun olduğunu düşünüyorum.
2 283156 Megapat Katılım 5 Ağustos 2019 Mesajlar 9.821 Makaleler 2 Çözümler 235 17 Aralık 2020 #4 Ben de en başta öyle düşündüm ama ekran kartı sürücüsünü güncellemeyi deneyeyim dedim. Bence hemen bir kanıya varmak yanlış olacağını düşünüyorum. Artı 1 Eksi
Ben de en başta öyle düşündüm ama ekran kartı sürücüsünü güncellemeyi deneyeyim dedim. Bence hemen bir kanıya varmak yanlış olacağını düşünüyorum.
KS KS W wexff Hectopat Katılım 13 Mayıs 2020 Mesajlar 89 17 Aralık 2020 #5 283156 dedi: Ben de en başta öyle düşündüm ama ekran kartı sürücüsünü güncellemeyi deneyeyim dedim. Bence hemen bir kanıya varmak yanlış olacağını düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Scannow komutundan gelen sonuçlar bunlar. Artı 0 Eksi
283156 dedi: Ben de en başta öyle düşündüm ama ekran kartı sürücüsünü güncellemeyi deneyeyim dedim. Bence hemen bir kanıya varmak yanlış olacağını düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Scannow komutundan gelen sonuçlar bunlar.
2 283156 Megapat Katılım 5 Ağustos 2019 Mesajlar 9.821 Makaleler 2 Çözümler 235 17 Aralık 2020 #6 Eğer tekrar mavi ekran alırsanız minidump dosyanı paylaş. Minidumplardan donanımsal mı diye anlamaya çalışacağım artık. "sfc /scannow komutu yararlı olmuş. Artı 1 Eksi
Eğer tekrar mavi ekran alırsanız minidump dosyanı paylaş. Minidumplardan donanımsal mı diye anlamaya çalışacağım artık. "sfc /scannow komutu yararlı olmuş.
KS KS W wexff Hectopat Katılım 13 Mayıs 2020 Mesajlar 89 17 Aralık 2020 #7 283156 dedi: Eğer tekrar mavi ekran alırsanız minidump dosyanı paylaş. Minidumplardan donanımsal mı diye anlamaya çalışacağım artık. "sfc /scannow komutu yararlı olmuş. Genişletmek için tıkla... Denedim olmadı minidump dosyasıda gelmemiş sorun donanımsal. Artı 0 Eksi
283156 dedi: Eğer tekrar mavi ekran alırsanız minidump dosyanı paylaş. Minidumplardan donanımsal mı diye anlamaya çalışacağım artık. "sfc /scannow komutu yararlı olmuş. Genişletmek için tıkla... Denedim olmadı minidump dosyasıda gelmemiş sorun donanımsal.
2 283156 Megapat Katılım 5 Ağustos 2019 Mesajlar 9.821 Makaleler 2 Çözümler 235 17 Aralık 2020 #8 Ne denediniz acaba? Mavi ekran alırsanız zaten minidump dosyası oluşacaktır. Minidump dosyası oluşursa paylaş. Artı 1 Eksi
Ne denediniz acaba? Mavi ekran alırsanız zaten minidump dosyası oluşacaktır. Minidump dosyası oluşursa paylaş.
KS KS W wexff Hectopat Katılım 13 Mayıs 2020 Mesajlar 89 17 Aralık 2020 #9 283156 dedi: Ne denediniz acaba? Mavi ekran alırsanız zaten minidump dosyası oluşacaktır. Minidump dosyası oluşursa paylaş. Genişletmek için tıkla... DDU ile sürücüyü güvenli modda sildim tekrar yenisini yükledim mavi ekran verdi minidump baktım yoktu. Artı 0 Eksi
283156 dedi: Ne denediniz acaba? Mavi ekran alırsanız zaten minidump dosyası oluşacaktır. Minidump dosyası oluşursa paylaş. Genişletmek için tıkla... DDU ile sürücüyü güvenli modda sildim tekrar yenisini yükledim mavi ekran verdi minidump baktım yoktu.
2 283156 Megapat Katılım 5 Ağustos 2019 Mesajlar 9.821 Makaleler 2 Çözümler 235 19 Aralık 2020 #10 Değişik bir durum. Bir eski sürümü kurmayı denediniz mi? Denemediyseniz deneyin. Sürücü. Grafik Sürücüsü - GeForce Game Ready Driver | NVIDIA Artı 1 Eksi
Değişik bir durum. Bir eski sürümü kurmayı denediniz mi? Denemediyseniz deneyin. Sürücü. Grafik Sürücüsü - GeForce Game Ready Driver | NVIDIA