- Makaleler
- 9
Başka oyunlarda dene. Sadece bir oyunla bitecek iş değil bu.
Aslında çok düşük performans almıyorum. Yani son olarak Crysis 3 ü orta ayarlarda akıcı olarak oynadım. Bu da GT 635M için normal sanırım, dediğiniz gibi HD 4000 ile bu kadar oynayamazdım. Aslında bu konuda şüphe duymamın sebebi şu; notebookcheck.net de bu ekran kartıyla oyunlarda alacağım FPS değerleri gösteriliyor ancak ben bu sitedeki değerlerden daha düşük FPS ler alıyorum oyunlarda. Son olarak yüklediğim bir oyunun grafik ayarlarında da sadece HD 4000 seçeneğini görünce "acaba?" dedim. Sanırım dediğiniz gibi kullanıyorum ekran kartını ama farkında değilimPeki bunun sebebi nedir? Neden 2 ekran kartı var, bu her bilgisayarda standart olan birşey mi?
Evet donanım konusunda çok bilgi sahibi değilim, cevabınızla da tamamen aydınlandım ve tatmin oldum çok teşekkür ederimİnternette yaptığım araştırmada da işin aslının sizin dediğiniz gibi olduğunu öğrendim. Sanırım kaygılanacak bişey kalmadı. Tekrar teşekkürler.
İyi günler. Benim PC'm casper nirvana İntel(R) Core(TM) i7-3632QM CPU @ 2.20 GHz (8 CPUs) 8 GB ram 750 GB hard disk normalde ekran kartı nvidia geforce 630m olması gerekiyordu ama başlat menüsüne dxdiag yazdığımda ekran kartı hd grafik 4000 olarak görünüyor. Böyle görünmesi normal mi? Ayrıca pes14'ü yükledim bugün ve çalıştırdım, pes 14'e yeni bi özellik eklemişler hangi özellikte bilgisayarın daha uygun çalışacağını gösteriyor ve benimki her şey uygun ama ekran kartı HD grafik 4000 iyi değil olarak gösteriyor. Yorumda dediklerinizi yaptım ama olmadı bir şey, yani özelliklerinde hd grafik 4000 göstermesi normal mi? Çünkü kuzenimin toshiba bilgisayarı vardı ve o başlat menüsüne dxdiag yazdığında onun ekran kartı modelinde ge force gözüküyordu. Yardımcı olursanız çok sevinirim.Hangi oyunda, mesela Tomb Raider mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.