Gt 635m nasıl bir ekran kartıdır?

erenbastuguuu

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaslar herkese iyi forumlar. Benim nvidia gt 520mx ekran kartım var modelini yukseltmek istiyorum bir arkadaştan gt 635m için 200 lira fark odemeye razı oldum sizce bu parayı vermeye deger mi oynamak istedigim call of duty modern warfere 3 farcry 3 gibi oyunları yuksek seviyede acmak sizce degistirmeliyim simdiden herkese tesekurler.

Gt 635m artık biraz eski ve orta-düşük seviye bir kart.
Oyunları oynatır ancak yüksek ayarlarda ne tür tepki vereceği hakkında pek bir bilgim yok. Isınma, yavaşlama gibi sorunlar yaşayabilirsin. Bilgisayarın markası da biraz önemli Casper ise kesinlikle alma.

Oynayanlar bu şekilde oynamış.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Grundig bilgisayar konusunda pek iç açıcı bir marka değil, beyaz eşya markası gibi bir şey.
Yani karar senin ancak ikisiyle de oynayacağın oyunlar aşağı yukarı belli, aralarıda öyle uçurum farklar olmayacaktır. Verdiğin paraya değecek mi bilemiyorum. İnternette illa ki dediğin kartlarla ilgili oyun testleri vardır, onları izle ve kararını ver.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı