GT750M nasıl bir ekran kartıdır ?

Bide söyle bişe var termal macun u ne zamana degişecegi belli olmaz. Mesala benim bu bilgisayarımı 5 ay oldu aldıgım sabah aksam acık oluyor. Bi de daha çabuk termal macun u bitiriyor. Ve sürüldügü markaya görede degişir. Ucuz markalar kısda sürede bitiyor. 60kr dan satıyordu tanesini. Kim bilir ne kadar dayanır. 40 TL kadar cıkıyor bunlar en iyileri.

GT750M nasıl bir ekran kartıdır ? Beni 3-4 sene oyunlarda idare eder mi ? Şimdiden teşeekür ediyorum.
Ne kadar süre idare eder bilemiyorum ama şuan performansı gayet iyi. Crysis 3 de dahil çalıştırmadığı oyun yok.(crysis 3te 1920-1080 çözünürlükte özellikler lowda iken 35-40 fps arası veriyor. Her şey lowda ama çözünürlük yüksek olduğundan çok bir estetik kaybı olmuyor. Diğer oyunlarda high medium götürüyor. )

Kart bence orta kartların en iyilerinden. Performansı fena sayılmaz ama 3-4 yıl idare etmesi zordur. İdare etse de bıktırır sizi. Şimdilik iyi bir bir kart olarak biliyoruz. 2-3 yıl çok iyi anlaşırsınız. :D

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı