GT 640 Sürücü Çalışmama Sorunu

BerTDogn

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar şu anda yüklü olan sürücünün 2013 tarihli bir sürücü. Nvidia 358.50 sürümünün sorunlu olduğu söylenmiş ama ondan öncekileri de yükledim olmuyor. Driver tamamen sorunsuz bir şekilde yükleniyor reset atıyorum ve gerek dxdiag gerekse aygıt yöneticisinde kart görünmüyor. Aygıt yöneticisinde ünlem işareti oluyor ve 'windows bu aygıtı durdurdu' yazıyor. Daha sonra eski sürücüye geri dön deyip 2013 tarihli sürücüye dönüyorum ve bu sefer çalışıyor. Lütfen yardım edin arkadaşlar. Cevaplarınız açıklayıcı olursa sevinirim.
Not: Son sürücüyü de denedim olmuyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
DDU uyumlu ancak verdiğim sürücü değil. Çünkü X64 olmadığını belirtmemişsin. Sistemini de yakın zamanda X64'e geçirsen iyi olur.
http://us.download.nvidia.com/Windo...n8-win7-winvista-32bit-international-whql.exe
Bunu yükleyebilirsin dediğim şekilde.

Hocam şu anda DDU ile kaldırdım ve dxdiag da kart gözükmüyor. Aygıt yöneticisin de ise kayıt defterinde kayıtlı değil yazıyor. Şu anda verdiğiniz driver'ı kuruyorum. Umarım sorunum hallolur. Eğer olursa adresinizi rica edeceğim. Elinizi öpüp gideceğim. :)

Sonuç: Hocam sorun düzelmedi yine aynı hata ne önerirsiniz?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı