GT 650M AC Syndicate performansı

BİGB@NG

Kilopat
Katılım
26 Haziran 2015
Mesajlar
182
Merhaba arkadaşlar. AC fanatiği olarak tüm seriyi oynadım Syndicate hariç. Laptopum ASUS N56VZ. Ekran kartı GT 650M ve 8 GB ram var. AC Unity'yi her şey low'da 25-30 FPS arası oynadım. Bazen 20'ye kadar düşerek inanılmaz sinir bozucu olabiliyor fakat genelde oynanabilir bir donmayla bitirdim. Syndicate'i de her şey low'da donarak da olsa 20-30 arası oynayabilir miyim? Maksat hikaye ve seriyi devam ettirmek.
 
Oynanabilir seviyeye ulaşmak için çözünürlüğü oldukça düşürmen gerekir. Testlere bakılırsa bu kart 720p en düşük ayarlarda 20-25 FPS veriyor.
 
30 FPS üzerinde bir oyun deneyimi yaşarsınız şüphesiz. Unity kadar rezalet optimizasyonlu bir oyundan sonra bu biraz daha düzgün olmuş.
 
Yorumlarınız farklı şeyleri söylüyor sanki. @kederlitosbağa testlere güvenmiyorum. Onun bunun bilgisayarı değil tam olarak benimkinde nasıl çalışır onu merak ediyorum. Çünkü testlerdekiler genellikle bir iki özelliği farklı oluyor benimkinden. Ayrıca oynanabilir seviyeden kastınız 30 FPS ise zaten onu sormuyorum ben. Teşekkürler.
 
Ben gt 645m ile sehir ici 18-22 fps alıyorum. Gökyüzüne falan baktığımda 35 lere çıkıyor. Animasyonlarda 60fps oluyor. Çözünürlük 1366*768 tüm ayarlar en düşükte. Kapalı olabilenler kapalı.
 
Full HD erkanım var. "Maalesef" diyemeyeceğim çünkü grafik hastasıyım ve hayranı olmadığım hiçbir oyunu düşük ayarlarda oynayamıyorum. Full HD çok net.:)
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı