GT 650M sistemde CS:GO 30 FPS veriyor

İşletim sistemi
Windows 10

devsosisli

Decapat
Daha fazla  
RAM
8 GB
Ekran kartı
GT 650M
İşlemci
i7 3610QM
Merhaba. Herkes CS:GO oyununun optimizasyonunun çok iyi olduğunu şöylüyor fakat Valorant'ta 80 ve 100 arası LoL'de 200 ve 300 FPS alan laptopum CS:GO'da 30-40 FPS zor görüyor. Oyunu en düşük ayarlarda pencereli tam ekran modunda oynuyorum. Bu ay içerisinde bilgisayarıma format attım. Herkes GT 330M ile 60 FPS üstünde stabil oynayabiliyorum diyor. Sorun benim oyunumda mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Herkes CS:GO oyununun optimizasyonunun çok iyi olduğunu şöylüyor fakat Valorant'ta 80 ve 100 arası LoL'de 200 ve 300 FPS alan laptopum CS:GO'da 30-40 FPS zor görüyor. Oyunu en düşük ayarlarda pencereli tam ekran modunda oynuyorum. Bu ay içerisinde bilgisayarıma format attım. Herkes GT 330M ile 60 FPS üstünde stabil oynayabiliyorum diyor. Sorun benim oyunumda mı?
Ekran kartının pek bi önemi yok csgo gibi fps oyunlarında.Söylediğin kişilerin işlemcisi yüksektir belkide.

Hocam işlemciniz çok kötü bir işlemci bu tür oyunlar için. Valorant ya da LoL de iyi FPS almanızın sebebi CS:GO o oyunlara göre çok ağır bir oyun ama bakın o oyunlara göre.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı