ataberkyashihan0 Yoctopat Katılım 9 Temmuz 2022 Mesajlar 2 9 Temmuz 2022 #1 Bugün Windows 7'den Windows 8.1'e geçiş yaptım. Ekran Kartının driverını yüklemeye çalışırken "Bu grafik sürücüsü uyumlu grafik donanımı bulamadı" hatası alıyorum. Ekran kartım: GeForce GT 710
Bugün Windows 7'den Windows 8.1'e geçiş yaptım. Ekran Kartının driverını yüklemeye çalışırken "Bu grafik sürücüsü uyumlu grafik donanımı bulamadı" hatası alıyorum. Ekran kartım: GeForce GT 710
Yiğitt35 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Temmuz 2017 Mesajlar 9.520 Makaleler 9 Çözümler 98 Yer Bağcılar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Türkçe öğretmenliği öğrencisi ve eski sistemler hastası :) 9 Temmuz 2022 #2 Kurmaya çalıştığınız sürüm nedir? Bir de kartın GPU-Z görüntüsünü atar mısınız? Bu kartın da GT730 gibi iki farklı mimari sürümü var; Fermi ve Kepler. Artı 0 Eksi
Kurmaya çalıştığınız sürüm nedir? Bir de kartın GPU-Z görüntüsünü atar mısınız? Bu kartın da GT730 gibi iki farklı mimari sürümü var; Fermi ve Kepler.
KS KS ataberkyashihan0 Yoctopat Katılım 9 Temmuz 2022 Mesajlar 2 9 Temmuz 2022 #3 Yiğitt35 dedi: Kurmaya çalıştığınız sürüm nedir? Bir de kartın GPU-Z görüntüsünü atar mısınız? Bu kartın da GT730 gibi iki farklı mimari sürümü var; Fermi ve Kepler. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı aygıt yöneticisinde yok haliyle gpu z de de gözükmüyor. Yiğitt35 dedi: Kurmaya çalıştığınız sürüm nedir? Bir de kartın GPU-Z görüntüsünü atar mısınız? Bu kartın da GT730 gibi iki farklı mimari sürümü var; Fermi ve Kepler. Genişletmek için tıkla... Kurmaya çalıştığım sürüm derken driverin sürümü mü ? Artı 0 Eksi
Yiğitt35 dedi: Kurmaya çalıştığınız sürüm nedir? Bir de kartın GPU-Z görüntüsünü atar mısınız? Bu kartın da GT730 gibi iki farklı mimari sürümü var; Fermi ve Kepler. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı aygıt yöneticisinde yok haliyle gpu z de de gözükmüyor. Yiğitt35 dedi: Kurmaya çalıştığınız sürüm nedir? Bir de kartın GPU-Z görüntüsünü atar mısınız? Bu kartın da GT730 gibi iki farklı mimari sürümü var; Fermi ve Kepler. Genişletmek için tıkla... Kurmaya çalıştığım sürüm derken driverin sürümü mü ?
Yiğitt35 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Temmuz 2017 Mesajlar 9.520 Makaleler 9 Çözümler 98 Yer Bağcılar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Türkçe öğretmenliği öğrencisi ve eski sistemler hastası :) 9 Temmuz 2022 #4 ataberkyashihan0 dedi: Kurmaya çalıştığım sürüm derken driverin sürümü mü ? Genişletmek için tıkla... Evet. GeForce Game Ready Driver | 472.12 | Windows 7 64-bit, Windows 8.1 64-bit, Windows 8 64-bit | NVIDIA ilk olarak bu sürümü kurmayı deneyin bakalım. Artı 0 Eksi
ataberkyashihan0 dedi: Kurmaya çalıştığım sürüm derken driverin sürümü mü ? Genişletmek için tıkla... Evet. GeForce Game Ready Driver | 472.12 | Windows 7 64-bit, Windows 8.1 64-bit, Windows 8 64-bit | NVIDIA ilk olarak bu sürümü kurmayı deneyin bakalım.
F Furkan1461 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2019 Mesajlar 7.609 Çözümler 83 9 Temmuz 2022 #5 Driver Details | NVIDIA Download the <dd~LanguageName> <dd~Name> for <dd~OSName> systems. Released <dd~ReleaseDateTime> www.nvidia.com Bu sürücüyü dener misin? Artı 0 Eksi
Driver Details | NVIDIA Download the <dd~LanguageName> <dd~Name> for <dd~OSName> systems. Released <dd~ReleaseDateTime> www.nvidia.com Bu sürücüyü dener misin?
Yiğitt35 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Temmuz 2017 Mesajlar 9.520 Makaleler 9 Çözümler 98 Yer Bağcılar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Türkçe öğretmenliği öğrencisi ve eski sistemler hastası :) 9 Temmuz 2022 #6 Furkan1461 dedi: Driver Details | NVIDIA Download the <dd~LanguageName> <dd~Name> for <dd~OSName> systems. Released <dd~ReleaseDateTime> www.nvidia.com Bu sürücüyü dener misin? Genişletmek için tıkla... Onu da şimdi atacaktım, iyi oldu Son düzenleyen: Moderatör: 9 Temmuz 2022 Artı 0 Eksi
Furkan1461 dedi: Driver Details | NVIDIA Download the <dd~LanguageName> <dd~Name> for <dd~OSName> systems. Released <dd~ReleaseDateTime> www.nvidia.com Bu sürücüyü dener misin? Genişletmek için tıkla... Onu da şimdi atacaktım, iyi oldu