Büyük ihtimalle evet. Ama ikinci elden çok daha güçlü kartlar alabilir, bunu anlatmaya çalışıyorum.@BURDURLU HASAN ÇAVUŞ Vatan danmı alıcaksınız?
Büyük ihtimalle evet. Ama ikinci elden çok daha güçlü kartlar alabilir, bunu anlatmaya çalışıyorum.@BURDURLU HASAN ÇAVUŞ Vatan danmı alıcaksınız?
tanıdığım bir çok pc ci var ondan alacağım@BURDURLU HASAN ÇAVUŞ Vatan danmı alıcaksınız?
ama kardeşim bütçem gtx e yetmiyorR7 240 ondan da beter, hocam neden söylenenleri dikkate almıyorsunuz?
Nasıl yetmiyor? Sahibinden linki atabilirim. GTX 760 alabiliyorsunuz.tanıdığım bir çok pc ci var ondan alacağım
ama kardeşim bütçem gtx e yetmiyor
hem 256 bit değil 64 bit olmalıNasıl yetmiyor? Sahibinden linki atabilirim. GTX 760 alabiliyorsunuz.
Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da
Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
256 bit olması veriyolu genişliğini gösteriyor.ben burdurdayım bu uzak
hem 256 bit değil 64 bit olmalı
256 bit olması veriyolu genişliğini gösteriyor.
Param güvende var, kargo ile gönderebiliyor.
Ama illa kazıklanmak, düşük FPS almak istiyorsanız GT 710, R7 240 alabilirsin
Fiyatını hiçbir şekilde haketmiyor, kalitesiz marka üretmiş, güçsüz GPU.Teşekkürler bilgi için ama R7 240 nasıl kazık Turbox ve AMD üretmiş r7 265 - Google Alışveriş
Sanırım bütçeniz 400 TL altıysa şunu öneririm en azından 68 70 verir:Zotac 9800GT SYNERGY EDİTİON 1GB 256 BİT DDR3 EKRAN KARTI Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Teşekkürler bilgi için ama R7 240 nasıl kazık Turbox ve AMD üretmiş r7 265 - Google Alışveriş
Ben de arkadaşa bunu anlatmak istiyorum, ama anlayan kim...Öncelikle BİT performans demek değildir eğer öyle olsaydı HD 2900XT gibi eski kart şu anki çoğu karttan çok FPS verirdi ve GT 1030 64 Bit ama çoğu daha fazla bit karttan daha performanslı. Recep Baltaş'ın bir yorumunda görmüştüm., Turbox o kadar iyi bir marka değildir, o fiyata GTX 760, GTX 950 gibi kartlar bulabilirsiniz.
kardeşim 3 senedir turbox kullanıyorum gta 5 de oynadım cs go da rahat kullanılır bir marka monitörüm turbox kasam turboxFiyatını hiçbir şekilde haketmiyor, kalitesiz marka üretmiş, güçsüz GPU.
Lütfen cahilliği bir kenara bırakıp bilgelerin cevaplarını dikkate alın.
pekiya işletim sistemim 64 bit 64 bit bir pc ye 128 veya 256 bit ekran kartı takılabilirmiValorant'ı desteklemez.
Öncelikle BİT performans demek değildir eğer öyle olsaydı HD 2900XT gibi eski kart şu anki çoğu karttan çok FPS verirdi ve GT 1030 64 Bit ama çoğu daha fazla BİT karttan daha performanslı. Recep Baltaş'ın bir yorumunda görmüştüm., Turbox o kadar iyi bir marka değildir, o fiyata GTX 760, GTX 950 gibi kartlar bulabilirsiniz. Bayağı FPS farkı olur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.