İbrahim Emin Femtopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2021 #1 Overclock yaptım. Görüntü geliyor, 5 dk. açılıyor, sonra siyah ekran veriyor. Ne yapmam lazım? Ekran kartı model: MSI GT 710.
Overclock yaptım. Görüntü geliyor, 5 dk. açılıyor, sonra siyah ekran veriyor. Ne yapmam lazım? Ekran kartı model: MSI GT 710.
Quantum9 Kilopat Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 6.979 Makaleler 9 Çözümler 22 Yer Beşiktaş / İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İş Geliştirme 5 Mart 2021 #2 Voltaj değerleri nedir. Nasıl yaptın? Hangi uygulamadan? Biraz detay verirsen sana daha iyi yardımcı olur forumdaki arkadaşlar. Artı 0 Eksi
Voltaj değerleri nedir. Nasıl yaptın? Hangi uygulamadan? Biraz detay verirsen sana daha iyi yardımcı olur forumdaki arkadaşlar.
IDenizI Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Nisan 2019 Mesajlar 2.827 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek CNC öğrenmekle meşgul 5 Mart 2021 #3 Sorunu tam çözer mi bilmiyorum ama BIOS pilini çıkarıp takın. Artı -1 Eksi
E ECM Hectopat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 287 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2021 #4 Dostum Overclock'u geri al hala devam ediyorsa geri dönersin yardımcı oluruz. Artı 0 Eksi
XPLSG Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 11.362 Makaleler 8 Çözümler 180 5 Mart 2021 #5 Çünkü kartın gücünün yetmiyecek kadar overcloak yapmışınız. Overcloağu geri alın. Artı 0 Eksi
KS KS İbrahim Emin Femtopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2021 #6 ECM dedi: Dostum Overclock'u geri al hala devam ediyorsa geri dönersin yardımcı oluruz. Genişletmek için tıkla... MSI Afterburner uygulamasına girdiğim an ekran gidiyor. XPLSG dedi: Çünkü kartın gücünün yetmiyecek kadar overcloak yapmışınız. Overcloağu geri alın. Genişletmek için tıkla... Geri alamıyorum. IDenizI dedi: Sorunu tam çözer mi bilmiyorum ama BIOS pilini çıkarıp takın. Genişletmek için tıkla... Denedim. Quantum9 dedi: Voltaj değerleri nedir? Nasıl yaptın? Hangi uygulamadan? Biraz detay verirsen sana daha iyi yardımcı olur forumdaki arkadaşlar. Genişletmek için tıkla... MSI Afterburner. Artı 0 Eksi
ECM dedi: Dostum Overclock'u geri al hala devam ediyorsa geri dönersin yardımcı oluruz. Genişletmek için tıkla... MSI Afterburner uygulamasına girdiğim an ekran gidiyor. XPLSG dedi: Çünkü kartın gücünün yetmiyecek kadar overcloak yapmışınız. Overcloağu geri alın. Genişletmek için tıkla... Geri alamıyorum. IDenizI dedi: Sorunu tam çözer mi bilmiyorum ama BIOS pilini çıkarıp takın. Genişletmek için tıkla... Denedim. Quantum9 dedi: Voltaj değerleri nedir? Nasıl yaptın? Hangi uygulamadan? Biraz detay verirsen sana daha iyi yardımcı olur forumdaki arkadaşlar. Genişletmek için tıkla... MSI Afterburner.
E ECM Hectopat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 287 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2021 #7 Arkadaşın dediği gibi işi bilen birisinden BIOS pilini çıkarasını iste. Artı 0 Eksi
KS KS İbrahim Emin Femtopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2021 #8 ECM dedi: Arkadaşın dediği gibi işi bilen birisinden BIOS pilini çıkarasını iste. Genişletmek için tıkla... Denedim. Artı 0 Eksi
ECM dedi: Arkadaşın dediği gibi işi bilen birisinden BIOS pilini çıkarasını iste. Genişletmek için tıkla... Denedim.
XPLSG Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 11.362 Makaleler 8 Çözümler 180 5 Mart 2021 #9 ECM dedi: Arkadaşın dediği gibi işi bilen birisinden BIOS pilini çıkarasını iste. Genişletmek için tıkla... BIOS pili biostakileri sıfırlar. İbrahim Emin dedi: Overclock yaptım. Görüntü geliyor, 5 dk. Açılıyor, sonra siyah ekran veriyor. Ne yapmam lazım? Ekran kartı model: MSI GT 710. Genişletmek için tıkla... NVIDIA Denetim Masası'ndan dener misiniz? Artı 0 Eksi
ECM dedi: Arkadaşın dediği gibi işi bilen birisinden BIOS pilini çıkarasını iste. Genişletmek için tıkla... BIOS pili biostakileri sıfırlar. İbrahim Emin dedi: Overclock yaptım. Görüntü geliyor, 5 dk. Açılıyor, sonra siyah ekran veriyor. Ne yapmam lazım? Ekran kartı model: MSI GT 710. Genişletmek için tıkla... NVIDIA Denetim Masası'ndan dener misiniz?
KS KS İbrahim Emin Femtopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2021 #10 XPLSG dedi: BIOS pili biostakileri sıfırlar. NVIDIA Denetim Masası'ndan dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Neyi deneyeyim? Artı 0 Eksi
XPLSG dedi: BIOS pili biostakileri sıfırlar. NVIDIA Denetim Masası'ndan dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Neyi deneyeyim?