İbrahim Emin Femtopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2021 #1 Overclock yaptım. Görüntü geliyor, 5 dk. açılıyor, sonra siyah ekran veriyor. Ne yapmam lazım? Ekran kartı model: MSI GT 710.
Overclock yaptım. Görüntü geliyor, 5 dk. açılıyor, sonra siyah ekran veriyor. Ne yapmam lazım? Ekran kartı model: MSI GT 710.
XPLSG Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 11.361 Makaleler 8 Çözümler 180 6 Mart 2021 #11 İbrahim Emin dedi: Neyi deneyeyim? Genişletmek için tıkla... Overcloğu. Artı 0 Eksi
KS KS İbrahim Emin Femtopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2021 #12 XPLSG dedi: Overcloğu. Genişletmek için tıkla... Vaktin varsa anlatabilir misin ya da YouTube'da varsa linkini atabilir misin nasıl olduğu hakkında. Her şey için çok teşekkürler Denetim Masası'ndan tüm ayarları ile birlikte kaldırdığımda ve tekrar kurduğumda çalıştı tekrardan teşekkürler. Son düzenleme: 6 Mart 2021 Artı 0 Eksi
XPLSG dedi: Overcloğu. Genişletmek için tıkla... Vaktin varsa anlatabilir misin ya da YouTube'da varsa linkini atabilir misin nasıl olduğu hakkında. Her şey için çok teşekkürler Denetim Masası'ndan tüm ayarları ile birlikte kaldırdığımda ve tekrar kurduğumda çalıştı tekrardan teşekkürler.