GT 710 için 250W PSU yeterli midir?

• Konuyu başlatan Mert8
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 427

Mert8

Centipat
Ben de bir Casper kurbanı olarak zamanında bir bilgisayar aldım. İşlemcim i5 4590, fena değil fakat ekran kartı kesinlikle berbat (R5 220). Yaza doğru yeni bir PC toplayacağım fakat şimdilik idare etmesi için GT710 almayı düşünüyorum. 250W PSU yeterli olacak mıdır? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de bir Casper kurbanı olarak zamanında bir bilgisayar aldım. İşlemcim i5 4590, fena değil fakat ekran kartı kesinlikle berbat (R5 220). Yaza doğru yeni bir PC toplayacağım fakat şimdilik idare etmesi için GT710 almayı düşünüyorum. 250W PSU yeterli olacak mıdır? Şimdiden teşekkürler.
Yeterli olur da GT 710 ile HD Graphics arasında pek fark yok bence alma daha iyi.

Bir de o R5 220 kartı boşver sen görüntü kablonu direk anakarta takıp HD Graphics kullan büyük ihtimalle daha hızlıdır 😀

Casper Psu ların üstündeki değerler gerçeği yansıtmaya bilir.R5 220 ilede GT 710arasında aman aman bi fark yok bilgisayar toplaman kesinse paranı sakla bi köşede gt 710 a vereğin 300tlyle Upgrade yaparsın.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı