GT 710 için işletim sistemi önerisi

Daha fazla  
Eski bilgisayarıma Windows 10 yükledim çünkü Steam'den dolayı. Fakat çok yavaşladı. Uzun süredir açmıyordum 2 yıl oldu belki de. Eskiden çok hızlıydı Windows 7 ile ama 2 yıl sonra hiç bakmadan Windows 10 yükledim çok yavaşladı. Acaba Windows 7 kalsaydı eski hızında mıydı kafamda soru işareti kaldı. Şimdi bana hafif bir işletim sistemi önerir misiniz sadece oyun oynayacağım. Bir şeyi açarken 10 saat bekletmesin. Oyunlara Türkçe yama filan yükleyeceğim o yüzden yükleme konusunda sıkıntı çıkarmasın. Linux Mint dedi yapay zeka.
PC özellikleri: GT 710.
AMD Athlon X2 2.80GHz 2 çekirdek.
6 GB RAM.
HDD.
Yardımcı olan herkese şimdiden teşekkürler.

Eski bilgisayarıma Windows 10 yükledim çünkü Steam'den dolayı. Fakat çok yavaşladı. Uzun süredir açmıyordum 2 yıl oldu belki de. Eskiden çok hızlıydı Windows 7 ile ama 2 yıl sonra hiç bakmadan Windows 10 yükledim çok yavaşladı. Acaba Windows 7 kalsaydı eski hızında mıydı kafamda soru işareti kaldı. Şimdi bana hafif bir işletim sistemi önerir misiniz sadece oyun oynayacağım. Bir şeyi açarken 10 saat bekletmesin. Oyunlara Türkçe yama filan yükleyeceğim o yüzden yükleme konusunda sıkıntı çıkarmasın. Linux Mint dedi yapay zeka.
PC özellikleri: GT 710.
AMD Athlon X2 2.80GHz 2 çekirdek.
6 GB RAM.
HDD.
Yardımcı olan herkese şimdiden teşekkürler.

Linux yükleyebilirsin ama bazı oyunlar desteklenmiyor. Valorant falan oynayamazsın. Windows 10 kaldırması lazım bence sisteminin ama hiç kaldırmıyorsa eğer Linux yüklemen gerekir elbette.

Ekran kartından sıkıntı yaşayacağını düşünmüyorum. İşlemcin düşük kalıyor. Birinci nesil i3 bile işlemcinden güçlü.

Şimdi 500 tane farklı Linux dağıtımi önerecekler. Gözünüze hos geleni kurun.
Mümkünse sata ssd alın, Linux ile baya performans artısı sağlarsınız
Oyun konusunda da valorant lol dışında çoğu yaygın oyunda hiçbir sorun olmuyor

Windows 10 LTSC deneyebilirsiniz. Daha iyi olmayacaktır ama Windows 11 IoT LTSC de olabilir.

Ama olur da Linux dağıtımı denerim dersen Ubuntu ve OpenSUSE'den şaşma derim.
Ubuntu, Ubuntu flarvors ve openSUSE dağıtımları fazla fazla yeterlidir.
Ama Linux'ta oyun oynaman gerçek olmayabilir, ekran kartın Linux'ta oyunları çalıştırmak için gerekli olan Vulkan API'sinin 1.2 sürümünü destekliyor, ve Vulkan 1.3 olmadığı için yetersiz kalabilir.

Şimdi 500 tane farklı Linux dağıtımi önerecekler. Gözünüze hos geleni kurun.
Mümkünse sata ssd alın, Linux ile baya performans artısı sağlarsınız
Oyun konusunda da valorant lol dışında çoğu yaygın oyunda hiçbir sorun olmuyor
Hocam ben bu pc 1 kuruş bile harcamam. Ne ssd'si. Sadece eski pc bi bakayım dedim. Eski oyunları yüklerim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı