Erenov88
Centipat
Daha fazla
Disk 0 yazan tüm disklere sil olarak işaretleyin Boş alan 668 GB olan disk tek kalıcak o diske sil dedikten sonra ileri deyip geçin Serbest Bırakılmış Alanlar silinmiş olacaktır Disk 0 Bölüm 1 kalacaktır sadece sil dediğinizde.Eki Görüntüle 2589398Technopat ahalisi hayatımda ilk defa format atıyorum ve burada biraz kafam karıştı ne yapmam lazım? Serbest bırakılmış alan ne demek ve onlar silinmiyor. Bir de SSD dolu gözüküyor ya o bu aşamadan sonra mı boşaltılacak? SSD'yi silmeyeceğim değil mi?
Yani ssd o listeden uçmayacak sil dediğimde doğrumu anladım?Disk 0 yazan tüm disklere sil olarak işaretleyin Boş alan 668 GB olan disk tek kalıcak o diske sil dedikten sonra ileri deyip geçin Serbest Bırakılmış Alanlar silinmiş olacaktır Disk 0 Bölüm 1 kalacaktır sadece sil dediğinizde.
Evet, aynı korku 2. Defa format atarken unutmuştum bazı şeyleri aynı bana eski halimi hatırlattınızYani ssd o listeden uçmayacak sil dediğimde doğrumu anladım?
Hocam bu 2. Deneme zaten bir öncekinde o hataya bulaştımHepsini derken ESD-USB ide silme![]()
Silse bile bazı işlemlerde olmuyordu sanırım ya da ben farklı bir alan silmiştim USB'den ilk formatımda.Hepsini derken ESD-USB ide silme![]()
Valla sağolasın hocam... 2. Denemede oldu sonunda baya panik atak geçirecektimEvet, aynı korku 2. Defa format atarken unutmuştum bazı şeyleri aynı bana eski halimi hatırlattınız![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.