Zotac GT 710 1 GB ekran kartıma nasıl overclock yapabilirim? MSI Afterburner üzerinden en iyi ayarlar nelerdir? Genelde kullanımda 42 dereceyi geçmiyor. Nasıl yapabilirim?
Şurda gördüm de bunları denesem sıkıntı olur mu ?GT 710 overclock yapılacak bir kart değil, elinizde kalma ihtimali var. Sırf 1-2 FPS için değmez.
Hocam +300 Core clock +50 Memory clock yaptım sorun çıkmadı fakat +350 Core clock +75 Core clock verince görüntü yırtalmaya başladı. Ben sıfırladım. Sizce ilk ayarı yapayım mı?
O nedir ilk kez yapıyorum.MSI kombustor ile yavaş yavaş test edin.
O nedir ilk kez yapıyorum.
Hocam ne kadar yavaş vereyim. Siz bir sıra verseniz ona göre arttırsam.MSI kombustor indir yavaş yavaş Core clock ve Memory Clock'u yükseltin, bu arada bir resim atar mısınız?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.