+5 veya hızlı sürsün diye +10 olarak arttırabilirsiniz.
Memory cloku mu arttırayım. (Kusura bakmayın ilk kez yapıyorum)+5 veya hızlı sürsün diye +10 olarak arttırabilirsiniz.
Memory cloku mu arttırayım. (kusura bakmayın ilk kez yapıyorum)
Şuan +50 deyim bir sorun yok. Core clock 300 memory clock 50 de. Devam ede.yim mi ?Evet bu iş biraz uzun sürebilir ama hızlıca yaparsan ekranda bozulma, mavi ekran, siyah ekran, ve PC de donma yaşayabilirsin. İlk önce Core clock sonra Memory Clock'u arttır.
Şu an +50 deyim bir sorun yok. Core clock 300 Memory clock 50 de. Devam ede. Yim mi?
Şuan yok fakat sıcaklıkları nerden bakacağım oyundayken ?Test yaparken Ekran'da bozulma ve çökme sorunu var mı? Yoksa devam et.
Şu an yok fakat sıcaklıkları nereden bakacağım oyundayken?
Hocam 56 dereceye çıktı. Ve 310'a 55 yapınca sorun olmadı fakat oyunda bir anda çizgi oldu gitti. 1 kere oldu ve 300'e 50'ye çektim.MSI Afterburner ile ayarlara gir oradan izlemeye gir ve ayarla.
Hocam 300 e 50 de ise daha demin yırtılma oldu. 270 e 40 a çektim.Hocam 56 dereceye çıktı. Ve 310'a 55 yapınca sorun olmadı fakat oyunda bir anda çizgi oldu gitti. 1 kere oldu ve 300'e 50'ye çektim.
Hocam 56 dereceye çıktı. Ve 310'a 55 yapınca sorun olmadı fakat oyunda bir anda çizgi oldu gitti. 1 kere oldu ve 300'e 50'ye çektim.
Hocam 300'e 50 de ise daha demin yırtılma oldu. 270'e 40'a çektim.
Şuan birşey olmadı hocam devam ediyorum oyuna.Şu an bir yırtılma var mı?
Hocam şuana kadar bir sıkıntı olmadı sıcaklıklar normal mi ? 60 65 civarı.Şuan birşey olmadı hocam devam ediyorum oyuna.
Şuana kadar bir sıkıntı yok hocam. Sıcaklıklar 60 civarı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.