GT 710 sistem CS:GO düşük FPS

İşletim sistemi
Windows 10

Hamza16GG

Hectopat
Merhabalar,
Öncelikle sistemim;
R3 3200G.
GT 710.
8 GB 3000MHz CL16 RAM.
Windows 10 Pro.

Valorant'da en düşük ayarlar 1152X864'de 80-120 FPS arası alıyorum fakat CS:GO'da ise 30-40 FPS neden böyle oluyor önceki PC'de Intel Pentium vardı bu sistemden kat kat kötü ve eskiydi ama onda bile 50-65 FPS alıyordum.

Not; sistemimde bütün FPS yükseltme ayarları yapılı performansı yükseltecek bütün ayarlar aktif ve ayarlanmış durumda.

Driver güncel mi? Çözünürlüğü 640x480 Very Low'da kaç FPS alıyor.

O GT 710'u sat bence hocam. İşlemcinin içinde bulunan Vega 8 iGPU ile daha fazla performans alacaksınız çünkü. APU bir şekilde kullanın sistemi.

Sistemi APU bir şekilde kullanırsanız Valorant'ı High ayarlarda bile oynayabilirsiniz.

Hocam o sisteme neden GT 710 aldınız ki?
Vega 8 APU grafik kartı daha güçlü.

O GT 710 denen kartı sistemden çıkart derim. İşlemcideki Vega 8 ile çok daha iyi performans alırsın. CS:GO sorunu hakkında ise pek bilgim yok.

Arkadaşlar söylemiş ama GT 710 sistemin performansını düşürür. O ekran kartını çıkartarak kullanın ya da imkanınız varsa GT 1030 gibi bir karta geçiniz.
GT 1030'a geçmek cidden çok saçma olur. Vega 8 zaten GT 1030'u tokatlıyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Arkadaşlar söylemiş ama GT 710 sistemin performansını düşürür. O ekran kartını çıkartarak kullanın ya da imkanınız varsa GT 1030 gibi bir karta geçiniz.

Hatta Vega 8, GT 1030'u bazı oyunlar da tokatlıyor.
Bence en az GTX 1050 Ti geçmesi lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…