GT 710 ve E5700 Sistemde CS:GO Düşük FPS

İşletim sistemi
Windows 7

Tommy Vercetti

Hectopat
Daha fazla  
4 gün önce format attım. Haliyle CS:GO ayarları da sıfırlandı. Eskiden en düşük 45 FPS alıyordum, şimdi ise 20-30 arası. Ayarlar en düşük, NVIDIA ayarlarını da yaptım. Bilgisayarım sadece CS:GO'yu kaldırıyordu onu da kaldırmazsa ne yapacağım ben, zaten dışarı çıkamıyoruz. Windows 10 yüklemeyi denedim ama daha çok düştü FPS. O yüzden geri döndüm Windows 7'ye. Önerebileceğiniz başlangıç seçeneği vs. var mı? Bu arada bilgisayara yeni parça alamam. İşlemci aldım Gittigidiyor'dan bozuk çıktı. Bir daha almam için abim kartını vermiyor.

Sistem özelliklerim.
GT 710 2 GB.
Pentium E5700.
4 GB 1333 MHz RAM.

Sıcaklıklar normal. Ekran kartı sıcaklığı oyunda ortalama 75 derece, işlemci sıcaklığı oyunda 70 derece ortalama.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartı bir de chipset i kendim kurdum diğerlerini diriver boosterden kurdum.

Bende bir defasında ekran kartını kendi sürücüsüyle kurmuştum diğerleri Driver Booster'la kurmuştum, League of Legends oynarken her oyunda illaki drop yiyordu. Arkadaşım Technopat'da Driver Booster'la ilgili konu buldu. Herkes "yanlış Driver kuruyor" diyorlarmış. Arkadaşımda bana format at dedi, kendin kur sürücüleri dedi bende öyle yaptım. Ve LoL'deki Drop'dan kurtuldum. Sana da belki yardımı olur.

Bende bir defasında ekran kartını kendi sürücüsüyle kurmuştum diğerleri Driver Booster'la kurmuştum, League of Legends oynarken her oyunda illaki drop yiyordu. Arkadaşım Technopat'da Driver Booster'la ilgili konu buldu. Herkes "yanlış Driver kuruyor" diyorlarmış. Arkadaşımda bana format at dedi, kendin kur sürücüleri dedi bende öyle yaptım. Ve LoL'deki Drop'dan kurtuldum. Sana da belki yardımı olur.
Salı günü böyle yapacağım ama hangi sürücüleri kuracağımı bilmiyorum.

4 Gün önce format attım. Haliyle CS:GO ayarları da sıfırlandı. Eskiden en düşük 45 FPS alıyordum, şimdi ise 20-30 arası. Ayarlar en düşük, NVIDIA ayarlarını da yaptım. Bilgisayarım sadece CS:GO'yu kaldırıyordu onu da kaldırmazsa ne yapacağım ben, zaten dışarı çıkamıyoruz. Windows 10 yüklemeyi denedim ama daha çok düştü FPS. O yüzden geri döndüm Windows 7'ye. Önerebileceğiniz başlangıç seçeneği vs. var mı? Bu arada bilgisayara yeni parça alamam. İşlemci aldım Gittigidiyor'dan bozuk çıktı. Bir daha almam için abim kartını vermiyor.

Sistem özelliklerim.
GT 710 2 GB.
Pentium'e5700.
4 GB 1333 MHz RAM.

Sıcaklıklar normal. Ekran kartı sıcaklığı oyunda ortalama 75 derece, işlemci sıcaklığı oyunda 70 derece ortalama.

Size önerim bütçeniz varsa biraz Q9550 işlemci ve GTX 1050 Ti 4 GB RAM almanız sisteminiz 1-2 sene daha çok rahat gidecektir.

Salı günü böyle yapacağım ama hangi sürücüleri kuracağımı bilmiyorum.

Ekran kartı ve Anakart'ı güncellemen yetecektir diye düşünüyorum. Ve aygıt yöneticisinden (mesela) ekran kartına sağ tıklayıp "sürücüleri güncelle" diyebilirsin.

Ekran kartı ve Anakart'ı güncellemen yetecektir diye düşünüyorum. Ve aygıt yöneticisinden (mesela) ekran kartına sağ tıklayıp "sürücüleri güncelle" diyebilirsin.
Sorun devam edersen ne yapabilirim.
Dediklerini yaptım olmadı. :(
4 Gün önce format attım. Haliyle CS:GO ayarları da sıfırlandı. Eskiden en düşük 45 FPS alıyordum, şimdi ise 20-30 arası. Ayarlar en düşük, NVIDIA ayarlarını da yaptım. Bilgisayarım sadece CS:GO'yu kaldırıyordu onu da kaldırmazsa ne yapacağım ben, zaten dışarı çıkamıyoruz. Windows 10 yüklemeyi denedim ama daha çok düştü FPS. O yüzden geri döndüm Windows 7'ye. Önerebileceğiniz başlangıç seçeneği vs. var mı? Bu arada bilgisayara yeni parça alamam. İşlemci aldım Gittigidiyor'dan bozuk çıktı. Bir daha almam için abim kartını vermiyor.

Sorunum çözüldü uygulama CPU sıcaklığını tam ölçemiyormuş başka program üstünden baktım işlemci 90 dercelerde yeni fan aldım çözüldü.

Sistem özelliklerim.
GT 710 2 GB.
Pentium'e5700.
4 GB 1333 MHz RAM.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı