GT 710 sistem Valorant oynatır mı?

İşletim sistemi
Windows 10
Tamam hocam ama R7 240 1 GB modeli sorun olur mu?

Tamam hocam.

Yani ikinci else kesin sıkıntı çıkar kesin bir problemi vardır gibi düşünmeyin. Kolay kolay bozulmaz arızalanmaz ekran kartıları. 20-30 dakika boyunca FurMark testi yapıp, GPU Z Sensors ile de GPU Power dalgalanmalarını, GPU Frequency dalgalanmalarını vs takip edeceksiniz. (dalgalanma olmaması gerekiyor grafikler dümdüz olmalı, düşüş yaşanmamalı tam yük altında)

Gayet de oynatır.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam ben o adami biliyorum sistemi uzay mekiği gibi çok iyi😁
Yani ikinci else kesin sıkıntı çıkar kesin bir problemi vardır gibi düşünmeyin. Kolay kolay bozulmaz arızalanmaz ekran kartıları. 20-30 dakika boyunca FurMark testi yapıp, GPU Z Sensors ile de GPU Power dalgalanmalarını, GPU Frequency dalgalanmalarını vs takip edeceksiniz. (dalgalanma olmaması gerekiyor grafikler dümdüz olmalı, düşüş yaşanmamalı tam yük altında)
Tamam hocam dediğiniz testleri yapacağım inşallah sorun çıkmaz.

Gayet de oynatır.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İşlemcisi ve RAM'i yetersiz? Ryzen 9 5900X ve 32 GB RAM kullanıp tam performansı alabilseydi evet, bal gibi oynanırdı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı