GT 710 sistemde Linux'a geçmek

ardalaviista

Hectopat
Yer
Yalova
Daha fazla  
Meslek
Resepsiyonist
Merhaba Technopat Sosyal. Benim sistemim düşük. Foxconn bir anakart, 4 GB RAM, 320 GB hard disk ve GT 710. oyun oynamıyorum sadece YouTube'a loop video göndermem için hafif bir video düzenleyici olan Photostage'i kullanıyorum. Aktif olarak Netflix, Brave ve Spotify kullanıyorum. Şu an Windows 10 kurulu ve sistem yavaş. Kullanılabiliyor ama yine de yavaş. Linux'a geçmek için 32 GB SanDisk USB aldım. Tasarım olarak ve kullanım açısından, uygulama varlığı açısından bana gerekli Linux işletim sistemi hangisidir? Lütfen bilenler yeşillendirsin. Kanalım büyük ve edit programı ile hızlıca 1 saatlik veya 10 saatlik videolar yapabileceğim programlar gerekli. Lütfen yardımcı olun cevaplarınızı bekliyorum. İyi forumlar.

İşlemciniz nedir?

1-2 haftadır Linux tabanlı Ubuntu kullanıyorum pek de memnun diğilim flash kartımla Windows'a geçmek istiyorum ama geçemiyorum çünkü USB'a ISO dosyasını yazamıyorum öyle programda yok zaten.

1-2 haftadır Linux tabanlı Ubuntu kullanıyorum pek de memnun diğilim flash kartımla Windows'a geçmek istiyorum ama geçemiyorum çünkü USB'a ISO dosyasını yazamıyorum öyle programda yok zaten.
WoeUSB kullanabilirsiniz.

Pop!_OS kullanabilirsiniz kendisi Ubuntu tabanlıdır.

pek tavsiye etmem doğrusu linux da çok yaygın programlar yok malesefki Windows 8.1 geçmenizi yada Windows 10 gereksiz hizmetleri kapatarak ve gömülü programlarını silerek sisteminizi hafifletebilirsiniz

pek tavsiye etmem doğrusu linux da çok yaygın programlar yok malesefki Windows 8.1 geçmenizi yada Windows 10 gereksiz hizmetleri kapatarak ve gömülü programlarını silerek sisteminizi hafifletebilirsiniz
32 Bit 8.1'e geçmem nasıl olabilir? Rahatlar mı sistem hocam?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…