GT 710 ve G4600 sisteme yükseltme

Mixlee

Decapat
Merhaba değerli forum kullanıcısı. Ben bir CS:GO oyuncusuyum, bilgisayarım biraz kötü bütçem çok yok. O yüzden ucuz yollu CS:GO ve HOI4 açabilmesi için bir sistem toplamayi planliyorum. Parçalar şunlar;
  • Ekran Kartı: MSI GeForce GT710 2GB GDDR3 64bit
  • RAM: Kingston HyperX Fury Red 4GB 1600MHz DDR3
  • İşlemci: Intel®Pentium®Gold Processor G4600 (7.Nesil)
Düşük ayarlar ve orta bir çözünürlükte kaç FPS alirim?
Ucuz daha iyi parçalar var mı?
Ortalama kaç FPS alırım?
İlginiz için teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba değerli forum kullanıcısı. Ben bir CS:GO oyuncusuyum, bilgisayarım biraz kötü bütçem çok yok. O yüzden ucuz yollu CS:GO ve HOI4 açabilmesi için bir sistem toplamayi planliyorum. Parçalar şunlar;
  • Ekran Kartı: MSI GeForce GT710 2GB GDDR3 64bit
  • RAM: Kingston HyperX Fury Red 4GB 1600MHz DDR3
  • İşlemci: Intel®Pentium®Gold Processor G4600 (7.Nesil)
Düşük ayarlar ve orta bir çözünürlükte kaç FPS alirim?
Ucuz daha iyi parçalar var mı?
Ortalama kaç FPS alırım?
İlginiz için teşekkür ederim.
Ben G4600 işlemcinin içindeki HD630 ekran kartını ve 8GB RAM kullanıyorum düşük ayarda 1440 a 900 çözünürlükte CS:GO oyununu akıcı bir şekilde oynuyorum. Eğer GT710 alırsan bir tık daha FPS artışı sağlayabilirsin muhtemelen.
Eğer merak ediyorsan senin için kaç FPS olduğunu ölçebilirim.:kıkırda:

Ben G4600 işlemcinin içindeki HD630 ekran kartını ve 8GB RAM kullanıyorum düşük ayarda 1440 a 900 çözünürlükte CS:GO oyununu akıcı bir şekilde oynuyorum. Eğer GT710 alırsan bir tık daha FPS artışı sağlayabilirsin muhtemelen.
Eğer merak ediyorsan senin için kaç FPS olduğunu ölçebilirim.:kıkırda:
Ramlerin 4x2 ise benim için 1 tane ramini çıkartıp öyle ölçermisin? G4600 Darboğaz yapmıyor demi?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı