A AsMamiTR Hectopat Katılım 19 Kasım 2020 Mesajlar 95 14 Ocak 2021 #1 Arkadaşlar ,uyuşuyor mu uyuşmuyorsa uyuşucak VGA kablosu önerebilir misiniz?
Çözüm Yener K. 14 Ocak 2021 Hocam, maalesef resime göre kartta VGA çıkışı yok. Dönüştürücüyle kullanabilirsiniz. DVI-I portu var. Böyle bir aparat sayesinde kullanabilirsiniz. DARK DK-HD-ADVIXVGA DVI TO VGA 245 ÇEVİRİCİ ADAPTÖR Dark Dk-Hd-Advıxvga Dvı To Vga 24+5 Çevirici Adaptör www.arisbilgisayar.com
Hocam, maalesef resime göre kartta VGA çıkışı yok. Dönüştürücüyle kullanabilirsiniz. DVI-I portu var. Böyle bir aparat sayesinde kullanabilirsiniz. DARK DK-HD-ADVIXVGA DVI TO VGA 245 ÇEVİRİCİ ADAPTÖR Dark Dk-Hd-Advıxvga Dvı To Vga 24+5 Çevirici Adaptör www.arisbilgisayar.com
KS KS A AsMamiTR Hectopat Katılım 19 Kasım 2020 Mesajlar 95 14 Ocak 2021 #11 DARK DK-HD-ADVIXVGA DVI TO VGA 245 ÇEVİRİCİ ADAPTÖR Dark Dk-Hd-Advıxvga Dvı To Vga 24+5 Çevirici Adaptör www.arisbilgisayar.com Belirttiğim ekran kartına bu kabloyu monitöre taksam olur mu arkadaşlar yukarıdaki arkadaş belirtmişte. LegiOner dedi: Tam bilmiyorum ama olma ihtimali çok yüksek. Ekran kartında VGA çıkış yok, Dönüştürücü ile kullanabilirsin arkadaşın dediği gibi. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler. Artı 0 Eksi
DARK DK-HD-ADVIXVGA DVI TO VGA 245 ÇEVİRİCİ ADAPTÖR Dark Dk-Hd-Advıxvga Dvı To Vga 24+5 Çevirici Adaptör www.arisbilgisayar.com Belirttiğim ekran kartına bu kabloyu monitöre taksam olur mu arkadaşlar yukarıdaki arkadaş belirtmişte. LegiOner dedi: Tam bilmiyorum ama olma ihtimali çok yüksek. Ekran kartında VGA çıkış yok, Dönüştürücü ile kullanabilirsin arkadaşın dediği gibi. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler.
LegiOner Kilopat Katılım 9 Ocak 2018 Mesajlar 337 Çözümler 3 Yer İstanbul/Bahçelievler Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Ocak 2021 #12 AsMamiTR dedi: DARK DK-HD-ADVIXVGA DVI TO VGA 245 ÇEVİRİCİ ADAPTÖR Dark Dk-Hd-Advıxvga Dvı To Vga 24+5 Çevirici Adaptör www.arisbilgisayar.com Belirttiğim ekran kartına bu kabloyu monitöre taksam olur mu arkadaşlar yukarıdaki arkadaş belirtmişte. Genişletmek için tıkla... Bir tarafına Monitörden gelen kabloyu, diğer tarafını ekran kartına takacaksın. Artı 0 Eksi
AsMamiTR dedi: DARK DK-HD-ADVIXVGA DVI TO VGA 245 ÇEVİRİCİ ADAPTÖR Dark Dk-Hd-Advıxvga Dvı To Vga 24+5 Çevirici Adaptör www.arisbilgisayar.com Belirttiğim ekran kartına bu kabloyu monitöre taksam olur mu arkadaşlar yukarıdaki arkadaş belirtmişte. Genişletmek için tıkla... Bir tarafına Monitörden gelen kabloyu, diğer tarafını ekran kartına takacaksın.
KS KS A AsMamiTR Hectopat Katılım 19 Kasım 2020 Mesajlar 95 14 Ocak 2021 #13 LegiOner dedi: Bir tarafına monitörden gelen kabloyu, diğer tarafını ekran kartına takacaksın. Genişletmek için tıkla... Okey eyvallah. Artı 0 Eksi
LegiOner dedi: Bir tarafına monitörden gelen kabloyu, diğer tarafını ekran kartına takacaksın. Genişletmek için tıkla... Okey eyvallah.
vbios Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Kasım 2018 Mesajlar 3.313 Makaleler 4 Çözümler 9 14 Ocak 2021 #14 LegiOner dedi: Ben 2. el RX 470 1 ay aramıştım. Tavsiyem bekleyip almanız. Genişletmek için tıkla... Kaça aldınız? Artı 0 Eksi
LegiOner dedi: Ben 2. el RX 470 1 ay aramıştım. Tavsiyem bekleyip almanız. Genişletmek için tıkla... Kaça aldınız?
LegiOner Kilopat Katılım 9 Ocak 2018 Mesajlar 337 Çözümler 3 Yer İstanbul/Bahçelievler Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Ocak 2021 #15 vbios dedi: Kaça aldınız? Genişletmek için tıkla... 2 ay önce, 825 TL'ye almıştım (ASUS Strix RX 470 4GB) Artı 0 Eksi
vbios dedi: Kaça aldınız? Genişletmek için tıkla... 2 ay önce, 825 TL'ye almıştım (ASUS Strix RX 470 4GB)