Çözüldü GT 710M Minecraft'ta kasıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Ekran kartı: GT710.

İşlemci: Intel i5 N (laptop yanımda değil tam adını söyleyemiyorum ama N serisi olup 3 ile başladığını hatırlıyorum)

RAM: 16.

SSD: 512 GB.

Minecraft 1.20 sürümünde tek oyunculuda donma sorunu var. RAM 2 GB kullanıyordu 8 GB'a çıkardım ama pek bir şey değişmedi. Chunklar da düşük ama anlamadım. Hypixel'de gram donma yok ama tek oyunculuda donuyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Akşam deneyip karşılaştırmasını atarım.

Merhaba, şu an bu ayarla uğraşıyorum ama seçili sürüm bölümünde 1.10. 6'ya kadar var. Daha fazla sürüm yok mu yoksa her sürüm için geçerli mi?

@Dorzi bildirim gitmesi için etikledim.

Birde ek olarak Java 21 indirmeme rağmen halen Minecraft 24w14a and above require the use of Java 21 hatası veriyor.
1.10.6 nedir?
Hocam şu videoya göz atın bende böyle yaptım:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu konudaki modu öneririm. Benzer sistemde 1.20 de droplu 10fps oynarken şuan dropsuz 50-100 FPS oynuyorum.
Ben Yapımcının Discord adresinden indirip fabric modu ile kurdum. YouTube kanali linki de var konuda, videosu da var.

Bu konudaki modu öneririm. Benzer sistemde 1.20 de droplu 10FPS oynarken şu an dropsuz 50-100 FPS oynuyorum.
Ben yapımcının Discord adresinden indirip Fabric modu ile kurdum. YouTube kanali linki de var konuda, videosu da var.

Bu konudaki modu öneririm. Benzer sistemde 1.20 de droplu 10FPS oynarken şu an dropsuz 50-100 FPS oynuyorum.
Ben yapımcının Discord adresinden indirip Fabric modu ile kurdum. YouTube kanali linki de var konuda, videosu da var.

Merhaba, şu an bu ayarla uğraşıyorum ama seçili sürüm bölümünde 1.10. 6'ya kadar var. Daha fazla sürüm yok mu yoksa her sürüm için geçerli mi?

Birde ek olarak Java 21 indirmeme rağmen halen Minecraft 24w14a and above require the use of Java 21 hatası veriyor.

Son düzenleme:

1.10.6 nedir?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Çözüm
1.10.6 nedir?

Şu anda modu denedim ve gerçekten de güzel çalışıyor. Takılmaktan oynatmayan 1.21 şu an akıcı bir şekilde oynatıyor. Minik yarım saniyelik takılma oluyor ama rahatsız edici bir düzeyde değil. Yardımınız için teşekkür ederim sonunda adam gibi oyunumu oynayabilirim.

Şu anda modu denedim ve gerçekten de güzel çalışıyor. Takılmaktan oynatmayan 1.21 şu an akıcı bir şekilde oynatıyor. Minik yarım saniyelik takılma oluyor ama rahatsız edici bir düzeyde değil. Yardımınız için teşekkür ederim sonunda adam gibi oyunumu oynayabilirim.
Hocam o Ram ayarını yaptıysanız tamamdır. Rica ederim, İyi oyunlar :)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı