GT 720M ekran kartına 2K monitör bağlanır mı?

engincdndr

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, yeni bir sistem topluyorum ama monitörün kargosu muhtemelen kasadan önce gelecek. Monitöre ölü piksel var mı yok mu görmek için kasanın gelmesini kurulumunu falan yapmayı beklemek istemiyorum. Eski bir laptopum var içinde GT 720M ekran kartı var 720p için üretilmiş bir kart bu. 2K monitörü bu laptopa bağlasam ve sadece masaüstünde test yapsam ekran kartı kaldırır mı? Monitöre veya laptopa bir zarar gelir mi?

Merhaba, yeni bir sistem topluyorum ama monitörün kargosu muhtemelen kasadan önce gelecek. Monitöre ölü piksel var mı yok mu görmek için kasanın gelmesini kurulumunu falan yapmayı beklemek istemiyorum. Eski bir laptopum var içinde GT 720M ekran kartı var 720p için üretilmiş bir kart bu. 2K monitörü bu laptopa bağlasam ve sadece masaüstünde test yapsam ekran kartı kaldırır mı? Monitöre veya laptopa bir zarar gelir mi?

Ekranı 720p görürsünüz.

Aynı durum ben de de var. Asus x550 laptop, nvidia 720m ekran kartını 2k qhd 165hz monitöre hdmi ile bağladım ama 60hz üzerini göstermiyor. İyi bir kasa alacağım zaten ama monitörü önce aldım. Denemek için bağladım bu şekil oluyor. Monitör panel ekranında fa kırmızı ünlemle 60hz uyarısı var. Driver güncelleme, ndvidia denetim masası herseyi de denedim. Fhd monitöre bağlayınca ise 75hz gösteriyor.

Çözebilen var mı? Yoksa normal bir durum mu?

Dosya Ekleri

• 20250301_212937.jpg
    20250301_212937.jpg
    443 KB · Görüntüleme: 8

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı