GT 720M Sürücüsü Nereden İndirilir?

xMelihYildiZx

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar tarihi eser olarak sayılabilecek bir ekran kartı. GT720M ve lanet sürücü olayı. Sitesinden indiriyorum uyumlu değil diyor. Başka sitelerden indirdim sürücüsünü güncel diyor. ASUS'un sitesinde laptopum yok galiba tarihi eser adı altına girdiğinden kaldırdılar. Nereden bulacağım ben bu güncel ekran kartı driverini?

Arkadaşlar tarihi eser olarak sayılabilecek bir ekran kartı. GT720M ve lanet sürücü olayı. Sitesinden indiriyorum uyumlu değil diyor. Başka sitelerden indirdim sürücüsünü güncel diyor. ASUS'un sitesinde laptopum yok galiba tarihi eser adı altına girdiğinden kaldırdılar. Nereden bulacağım ben bu güncel ekran kartı driverini?
Şu an yüklü olan sürücüyü DDU ile kaldır.

Buradan yükle, kur. (Windows 10 64 bit kullandığınızı varsaydım.)
Hocam gt 7xx serisinin sürücü desteği belli bir sürümde son buluyor. O sürümü indirmediğiniz sürece hiçbir sürücü kabul olmaz. Gt 730 için 398.xx gibi bir şeydi.

Hocam gt 7xx serisinin sürücü desteği belli bir sürümde son buluyor. O sürümü indirmediğiniz sürece hiçbir sürücü kabul olmaz. Gt 730 için 398.xx gibi bir şeydi.
GT540M kullanıcısıyım. Sistem özelliklerini girdiğinizde orijinal sitesinin karşınıza çıkardığı sürücü en son sürücüdür.

GT540M kullanıcısıyım. Sistem özelliklerini girdiğinizde orijinal sitesinin karşınıza çıkardığı sürücü en son sürücüdür.
Hocam halen ısrar ediyorsunuz. Gt 730 son sürüm driverda bile destekli gözüküyor fakat yabancı kaynakları araştırırsanız son sürümün 3xx.xx ile bittiğini ve sonrasında destek gelmedğini görürsünüz. Bu yüzden çok oyunu onayamadım ben.
Kaynak: https://www.nvidia.com/en-us/geforc...-geforce-gt-730-driver-update-incompatible-w/ Burada da görüldüğü üzere GT 730 için son sürüm 391.35'imiş. Yani boşuna ısrarcılık yapılmamalı.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı