Gezen Gamer Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 172 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2023 #1 Monitör Lenovo G24-20 Lenovo G24-20 23.8 0.5ms 144 Hz Hdmı+display Ips Wled Gaming Monitör 66cfgac1tk Lenovo G24-20 23.8 0.5ms 144 Hz Hdmı+display Ips Wled Gaming Monitör 66cfgac1tk / özellikleri ve özel fiyatıyla Webdenal'da. Şimdi Satın Alın! www.webdenal.com Yakın zamanda bunu aldım ve geldi fakat GT730 sisteme taktığımda 144 Hz desteklemesine rağmen 75 Hz görünüyor. Bunun nedeni nedir? Dosya Ekleri resim_2023-01-31_122426827.png 116,2 KB · Görüntüleme: 130
Lenovo G24-20 23.8 0.5ms 144 Hz Hdmı+display Ips Wled Gaming Monitör 66cfgac1tk Lenovo G24-20 23.8 0.5ms 144 Hz Hdmı+display Ips Wled Gaming Monitör 66cfgac1tk / özellikleri ve özel fiyatıyla Webdenal'da. Şimdi Satın Alın! www.webdenal.com Yakın zamanda bunu aldım ve geldi fakat GT730 sisteme taktığımda 144 Hz desteklemesine rağmen 75 Hz görünüyor. Bunun nedeni nedir?
Saint Lucia Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 16.040 Çözümler 96 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2023 #2 Monitörün içinden çıkan HDMI kabloyu kullandınız mı?
Gezen Gamer Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 172 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2023 #3 Saint Lucia dedi: Monitörün içinden çıkan HDMI kabloyu kullandınız mı? Genişletmek için tıkla... monitörün içinden dp kablosu çıktı ama girişi olmadığı için hdmi kablosu ile bağladım
Saint Lucia dedi: Monitörün içinden çıkan HDMI kabloyu kullandınız mı? Genişletmek için tıkla... monitörün içinden dp kablosu çıktı ama girişi olmadığı için hdmi kablosu ile bağladım
arcaq Hectopat Katılım 20 Aralık 2020 Mesajlar 1.116 Makaleler 7 Çözümler 3 Yer 9 Realms 31 Ocak 2023 #4 Benim R7 240'um var ve G24C4 monitor kullanıyorum, monitörün 144 Hz olmasına rağmen sadece 120 Hz seçebiliyorum, belki sizin ekran kartınız desteklemiyordur. Şunu deneyebilirsiniz: https://www.technopat.net/sosyal/konu/monitoere-overclock-nasil-yapilir.1292273/ İşe yaramazsa HDMI kabloyu çıkarıp yine takın ve bilgisayarı yeniden başlatın.
Benim R7 240'um var ve G24C4 monitor kullanıyorum, monitörün 144 Hz olmasına rağmen sadece 120 Hz seçebiliyorum, belki sizin ekran kartınız desteklemiyordur. Şunu deneyebilirsiniz: https://www.technopat.net/sosyal/konu/monitoere-overclock-nasil-yapilir.1292273/ İşe yaramazsa HDMI kabloyu çıkarıp yine takın ve bilgisayarı yeniden başlatın.
Saint Lucia Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 16.040 Çözümler 96 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2023 #5 Gezen Gamer dedi: Monitörün içinden DP kablosu çıktı ama girişi olmadığı için HDMI kablosu ile bağladım Genişletmek için tıkla... Driver ile ilgili olabilir. NVIDIA Denetim Masası'ndan çözünürlük kısmında ki seçenekleri atabilir misiniz? Hz'nin GPU'dan çok giriş portu ile alakası vardır. Port versiyonu 1.3a veya 1.4 üzeriyse 144Hz almanda bir sakınca olmaz. @arcaq
Gezen Gamer dedi: Monitörün içinden DP kablosu çıktı ama girişi olmadığı için HDMI kablosu ile bağladım Genişletmek için tıkla... Driver ile ilgili olabilir. NVIDIA Denetim Masası'ndan çözünürlük kısmında ki seçenekleri atabilir misiniz? Hz'nin GPU'dan çok giriş portu ile alakası vardır. Port versiyonu 1.3a veya 1.4 üzeriyse 144Hz almanda bir sakınca olmaz. @arcaq
Gezen Gamer Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 172 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2023 #6 Saint Lucia dedi: Driver ile ilgili olabilir. NVIDIA Denetim Masası'ndan çözünürlük kısmında ki seçenekleri atabilir misiniz? Hz'nin GPU'dan çok giriş portu ile alakası vardır. Port versiyonu 1.3a veya 1.4 üzeriyse 144Hz almanda bir sakınca olmaz. @arcaq Genişletmek için tıkla...
Saint Lucia dedi: Driver ile ilgili olabilir. NVIDIA Denetim Masası'ndan çözünürlük kısmında ki seçenekleri atabilir misiniz? Hz'nin GPU'dan çok giriş portu ile alakası vardır. Port versiyonu 1.3a veya 1.4 üzeriyse 144Hz almanda bir sakınca olmaz. @arcaq Genişletmek için tıkla...
NyxUi Hectopat Katılım 18 Temmuz 2021 Mesajlar 150 Daha fazla Cinsiyet Diğer 31 Ocak 2023 #7 Gezen Gamer dedi: Monitörün içinden DP kablosu çıktı ama girişi olmadığı için HDMI kablosu ile bağladım. Genişletmek için tıkla... Epeyde 1 adet DP girişi olduğu yazıyor. YouTube'da da bir videoda gözüküyor zaten DP girişi olduğu.
Gezen Gamer dedi: Monitörün içinden DP kablosu çıktı ama girişi olmadığı için HDMI kablosu ile bağladım. Genişletmek için tıkla... Epeyde 1 adet DP girişi olduğu yazıyor. YouTube'da da bir videoda gözüküyor zaten DP girişi olduğu.
Gezen Gamer Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 172 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2023 #8 NyxUi dedi: Epeyde 1 adet DP girişi olduğu yazıyor. YouTube'da da bir videoda gözüküyor zaten DP girişi olduğu. Eki Görüntüle 1651644 Genişletmek için tıkla... Hocam kasada DP girişi yok. sorun hdmi kablosundan mı dp kablosuyla bağlasam düzelir mi Saint Lucia dedi: Driver ile ilgili olabilir. NVIDIA Denetim Masası'ndan çözünürlük kısmında ki seçenekleri atabilir misiniz? Hz'nin GPU'dan çok giriş portu ile alakası vardır. Port versiyonu 1.3a veya 1.4 üzeriyse 144Hz almanda bir sakınca olmaz. @arcaq Genişletmek için tıkla... Giriş port versiyonunu nasıl öğrenebilirim? Bir de hocam sistemimi tamamen değiştirmek istiyorum da diğer sistemlerde 75 Hz gözükür mü? Son düzenleme: 31 Ocak 2023
NyxUi dedi: Epeyde 1 adet DP girişi olduğu yazıyor. YouTube'da da bir videoda gözüküyor zaten DP girişi olduğu. Eki Görüntüle 1651644 Genişletmek için tıkla... Hocam kasada DP girişi yok. sorun hdmi kablosundan mı dp kablosuyla bağlasam düzelir mi Saint Lucia dedi: Driver ile ilgili olabilir. NVIDIA Denetim Masası'ndan çözünürlük kısmında ki seçenekleri atabilir misiniz? Hz'nin GPU'dan çok giriş portu ile alakası vardır. Port versiyonu 1.3a veya 1.4 üzeriyse 144Hz almanda bir sakınca olmaz. @arcaq Genişletmek için tıkla... Giriş port versiyonunu nasıl öğrenebilirim? Bir de hocam sistemimi tamamen değiştirmek istiyorum da diğer sistemlerde 75 Hz gözükür mü?
Saint Lucia Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 16.040 Çözümler 96 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2023 #9 Gezen Gamer dedi: Giriş port versiyonunu nasıl öğrenebilirim? Bir de hocam sistemimi tamamen değiştirmek istiyorum da diğer sistemlerde 75 Hz gözükür mü? Genişletmek için tıkla... NVIDIA GeForce GT 730 4GB bak aşağıda yazıyor. 1.4a demişler. Kullandığın kablodan şüphe ediyorum ama monitörün içinden çıkan vermesi gerekir. Çözüldü: GT 730 144 Hz verir mi? bak mesela şu konuyu bir dene. Ayrıca güncel sürücü kurulu olmalı. Sürücünü kontrol et.
Gezen Gamer dedi: Giriş port versiyonunu nasıl öğrenebilirim? Bir de hocam sistemimi tamamen değiştirmek istiyorum da diğer sistemlerde 75 Hz gözükür mü? Genişletmek için tıkla... NVIDIA GeForce GT 730 4GB bak aşağıda yazıyor. 1.4a demişler. Kullandığın kablodan şüphe ediyorum ama monitörün içinden çıkan vermesi gerekir. Çözüldü: GT 730 144 Hz verir mi? bak mesela şu konuyu bir dene. Ayrıca güncel sürücü kurulu olmalı. Sürücünü kontrol et.
Ferhat D Hectopat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 1.251 Çözümler 1 31 Ocak 2023 #10 Gezen Gamer dedi: Hocam kasada DP girişi yok. Sorun HDMI kablosundan mı DP kablosuyla bağlasam düzelir mi? Giriş port versiyonunu nasıl öğrenebilirim? Bir de hocam sistemimi tamamen değiştirmek istiyorum da diğer sistemlerde 75 Hz gözükür mü? Genişletmek için tıkla... DP kablo ile bağladiginizda büyük ihtimalle sorun çözülecektir.
Gezen Gamer dedi: Hocam kasada DP girişi yok. Sorun HDMI kablosundan mı DP kablosuyla bağlasam düzelir mi? Giriş port versiyonunu nasıl öğrenebilirim? Bir de hocam sistemimi tamamen değiştirmek istiyorum da diğer sistemlerde 75 Hz gözükür mü? Genişletmek için tıkla... DP kablo ile bağladiginizda büyük ihtimalle sorun çözülecektir.