MangrenTR Kilopat Katılım 8 Ekim 2019 Mesajlar 617 Çözümler 3 18 Şubat 2021 #1 Arkadaşlar sağlıklı günler diliyorum. Elimde 144 Hz monitör mevcut. Bir de GT 730 GPU bulunmakta. 1) GT 730 ile 144 Hz alabilir miyim? (Genel kullanımlar için) 2) GPU ve monitörün desteklediği yenileme hızının uyumunu nasıl anlarım? Oyun için değildir!
Arkadaşlar sağlıklı günler diliyorum. Elimde 144 Hz monitör mevcut. Bir de GT 730 GPU bulunmakta. 1) GT 730 ile 144 Hz alabilir miyim? (Genel kullanımlar için) 2) GPU ve monitörün desteklediği yenileme hızının uyumunu nasıl anlarım? Oyun için değildir!
Çözüm Damon Salvatore 18 Şubat 2021 MangrenTR dedi: Hocam ayarlardan dediğiniz gibi yapma şansım olmuyor çünkü hangi çözünürlüğe alırsam alayım maksimum 60Hz çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Masaüstü, Sağ tık, NVIDIA Denetim Masası, Çözünürlük değiştirme, Sağ tık, Düzenle, 60Hz sil 144 Hz. Dediklerimi yapın sanırım böyleydi.
MangrenTR dedi: Hocam ayarlardan dediğiniz gibi yapma şansım olmuyor çünkü hangi çözünürlüğe alırsam alayım maksimum 60Hz çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Masaüstü, Sağ tık, NVIDIA Denetim Masası, Çözünürlük değiştirme, Sağ tık, Düzenle, 60Hz sil 144 Hz. Dediklerimi yapın sanırım böyleydi.
H Hattts Yoctopat Katılım 10 Mart 2025 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2025 #31 Damon Salvatore dedi: Masaüstü, Sağ tık, NVIDIA Denetim Masası, Çözünürlük değiştirme, Sağ tık, Düzenle, 60Hz sil 144 Hz. Dediklerimi yapın sanırım böyleydi. Genişletmek için tıkla... Reis bende de aynı ekran kartı var. Forumu oluşturan anlamamış. Ben yaptım oldu şu an 144 Hz veriyor. Artı 0 Eksi
Damon Salvatore dedi: Masaüstü, Sağ tık, NVIDIA Denetim Masası, Çözünürlük değiştirme, Sağ tık, Düzenle, 60Hz sil 144 Hz. Dediklerimi yapın sanırım böyleydi. Genişletmek için tıkla... Reis bende de aynı ekran kartı var. Forumu oluşturan anlamamış. Ben yaptım oldu şu an 144 Hz veriyor.
Alihandrotr Hectopat Katılım 24 Mart 2021 Mesajlar 201 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2025 #32 Aynen bende de aynısını dediğinizi yaptım oldu. Artı 0 Eksi