GT 730 2GB Ekran kartı 4K görüntü vermiyor

yok ben mağazadan aldım nakit
Faturanız ile aldığınız mağazaya gidip, iade yada değişim yapmak istediğinizi söyleyin görevliye ürünün kusurlu olduğunu söyleyin nasıl kusurlu derse sürücü güncellemesi yapılamıyor ve özelliklerinde olduğu halde 4k göstermiyor deyin, ben bunu tv de 4k için almıştım bu yüzden tv de 4k çalışmıyor, isterseniz sizde deneyin diyerek kendinizi haklı çıkarın, iade almasalar bile değişimi kesinlikle isteyin, olmaz ayağına yatarlarsa, ürün kusurlu peki o zaman mecbur tüketici hakem heyetine gidiyorum deyin, kusurlu ürünler için mağazadan alsanız da iade veya değişim hakkınız her daim vardır, internetten almış olsaydınız, görmeden aldığınız için çok daha kolay iade yapabilirdiniz, mağazadan alınınca kusur aranıyor, kusur olarak kartın güncellenemediğini, 4k göstermediğini gösterebilirsiniz. Kusurlu olduğu ve 4k göstermediği için tüketici hakem heyetine başvurabilirsiniz.

İade etmek istemezseniz vatanda ASUS RX550 Arez Phoenix 2GB GDDR5 128Bit AMD Radeon DX12 Ekran Kartı 505,48 TL değişim yapın bununla.


 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı