Eşref12 Hectopat Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 65 26 Ekim 2020 #1 İşlemcim. Intel® Core™ i7-620M işlemci. 2.67 GHzEkran kartım- GT 730 4 GB DDR3. RAM- 8 GB.
Chitoge Kirisaki Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 5.527 Çözümler 25 Yer Nazilli. Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Technopat'ta gezinmek. 26 Ekim 2020 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Eşref12 dedi: İşlemcim. Intel® Core™ i7-620M işlemci. 2.67 GHzEkran kartım- GT 730 4 GB DDR3. RAM- 8 GB. Genişletmek için tıkla... Artı 1 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Eşref12 dedi: İşlemcim. Intel® Core™ i7-620M işlemci. 2.67 GHzEkran kartım- GT 730 4 GB DDR3. RAM- 8 GB. Genişletmek için tıkla...
3 364752 Hectopat Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 459 Makaleler 1 26 Ekim 2020 #3 Eşref12 dedi: Ekran kartım- GT 730 4 GB DDR3. RAM- 8 Genişletmek için tıkla... Hayır Artı 0 Eksi
L Lyrinx Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 6.751 Makaleler 4 Çözümler 25 26 Ekim 2020 #4 Açmaz diye düşünüyorum, açsa da kasa kasa oynarsınız. Bu arada sistemden TurboX, Izoly kokusu aldım Artı 0 Eksi
pastalicikolata Hectopat Katılım 4 Eylül 2020 Mesajlar 561 Çözümler 3 26 Ekim 2020 #5 Lyrinx dedi: Açmaz diye düşünüyorum, açsa da kasa kasa oynarsınız. Bu arada sistemden TurboX, Izoly kokusu aldım Genişletmek için tıkla... Me to Artı 0 Eksi
Lyrinx dedi: Açmaz diye düşünüyorum, açsa da kasa kasa oynarsınız. Bu arada sistemden TurboX, Izoly kokusu aldım Genişletmek için tıkla... Me to
KS KS Eşref12 Hectopat Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 65 26 Ekim 2020 #6 Lyrinx dedi: Açmaz diye düşünüyorum, açsa da kasa kasa oynarsınız. Bu arada sistemden TurboX, Izoly kokusu aldım a Genişletmek için tıkla... pastalicikolata dedi: Me to Genişletmek için tıkla... Lyrinx dedi: Açmaz diye düşünüyorum, açsa da kasa kasa oynarsınız. Bu arada sistemden TurboX, Izoly kokusu aldım Genişletmek için tıkla... ayn lanet olası izoly Artı 0 Eksi
Lyrinx dedi: Açmaz diye düşünüyorum, açsa da kasa kasa oynarsınız. Bu arada sistemden TurboX, Izoly kokusu aldım a Genişletmek için tıkla... pastalicikolata dedi: Me to Genişletmek için tıkla... Lyrinx dedi: Açmaz diye düşünüyorum, açsa da kasa kasa oynarsınız. Bu arada sistemden TurboX, Izoly kokusu aldım Genişletmek için tıkla... ayn lanet olası izoly
L Lyrinx Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 6.751 Makaleler 4 Çözümler 25 26 Ekim 2020 #7 Eşref12 dedi: Aynen lanet olası Izoly. Genişletmek için tıkla... Baştan anladım zaten, kim mobil işlemcinin yanına desktop ekran kartı koyar ki? Neyse en azından ne halt olduğunun farkındasın. Artı 0 Eksi
Eşref12 dedi: Aynen lanet olası Izoly. Genişletmek için tıkla... Baştan anladım zaten, kim mobil işlemcinin yanına desktop ekran kartı koyar ki? Neyse en azından ne halt olduğunun farkındasın.
KS KS Eşref12 Hectopat Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 65 26 Ekim 2020 #8 Lyrinx dedi: Baştan anladım zaten, kim mobil işlemcinin yanına desktop ekran kartı koyar ki? Neyse en azından ne halt olduğunun farkındasın. Genişletmek için tıkla... ayn tşk. Artı 0 Eksi
Lyrinx dedi: Baştan anladım zaten, kim mobil işlemcinin yanına desktop ekran kartı koyar ki? Neyse en azından ne halt olduğunun farkındasın. Genişletmek için tıkla... ayn tşk.
T TRVDehşeti Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Kasım 2019 Mesajlar 4.653 Çözümler 14 26 Ekim 2020 #9 Chitoge Kirisaki dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bu videodaki sistem masaüstü ve konu sahibininkinden çok daha iyi. Arkadaşınki laptop galiba GT 730'un mobili de var. Edit: Masaüstüymüş. Artı 0 Eksi
Chitoge Kirisaki dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bu videodaki sistem masaüstü ve konu sahibininkinden çok daha iyi. Arkadaşınki laptop galiba GT 730'un mobili de var. Edit: Masaüstüymüş.
KS KS Eşref12 Hectopat Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 65 26 Ekim 2020 #10 TRVDehşeti dedi: Bu videodaki sistem masaüstü ve konu sahibininkinden çok daha iyi. Arkadaşınki laptop galiba GT 730'un mobili de var. Edit: Masaüstüymüş. Genişletmek için tıkla... masaüstü Artı 0 Eksi
TRVDehşeti dedi: Bu videodaki sistem masaüstü ve konu sahibininkinden çok daha iyi. Arkadaşınki laptop galiba GT 730'un mobili de var. Edit: Masaüstüymüş. Genişletmek için tıkla... masaüstü