GT 730 bu dönemde alınmaz

AMr.TalhaA

Hectopat
GT 730 kullanıyorum ve GT 730 almak isteyen varsa bence hemen vazgeçmeli. Bu dönemde bu ekran kartına 1000 TL yakın para vermek çok üzer sizi. Ben de acil bu ekran kartından kurtulmak istiyorum ama şu an işte tüm hazır sistemler olsun diğer bilgisayar donanımları vesaire çok pahalılaştı. Ha bir de oynadığım oyunlardan örnek vereyim Fortnite'da 60 FPS sabit almanız imkansız. En düşük ayarlarda bile 1280x720'de bile alamıyorsunuz Valorant 40-70 en düşük ayarlar Apex Legends imkansız gibi bir şey oynanması. Call of Duty Warzone aynı şekil imkansız. Minecraft orta oynatıyor bazen FPS düşüyor. Minecraft'ta ekran kartı ile mi alakalı bilemiyorum. Neyse zaten YouTube'da var FPS testleri. Bu kadardı yazıcaklarım. Kısacası GT 730 alınmaz bu dönem. Görüşürüz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Zaten sıfır alacaksan mantıksız. Sıfır fiyatına ikinci el HD7850, HD7950, GTX 660 falan bulunabiliyor.

Bu arada işlemci önemli bir etken. GT 710 ve 5800X ile Valorant'ı 160 FPS oynuyorum 1080P en düşük ayarlarda.

GT 730 ile BF 4'ü 50 FPS'de oynuyordum online kısmında 2014 yılında. Eski oyunları oynatır, ama yeni oyunlar zor. GT 1030 bir tık daha iyi 730'a göre.
Ben 6670 1GB ile de 50FPS hala oynuyorum. GT730 ofis kartı olduğu için performans beklenmez, kullanan kişiler, siz biz hepimiz farkında olmalıyız. Almayı düşünenler varsa hocamın söylediklerini göz önünde bulundurup vazgeçsinler. Yararlı bir sitem.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı