GT 730 CS:GO düşük FPS sorunu

286525

Hectopat
Arkadaşlar GT 730 ekran kartına sahibim CS:GO oynarken düşük FPS alıyorum ama ekran kartı 60 derece oluyor kasamda egzoz fan bulunmuyor benim merak ettiğim kasada egzoz fan bulunmadığı için ben yan kapağını açtım o zaman sıcaklık çıkıyor ve oyundayken 110 FPS alıyorum sıcaklık 60 2 testimde ise yan kapağı kapattım ve tekrar oynadım ekran kartı 80 derece ve 230 FPS alıyorum bu nasıl oluyor bende anlamadım unlost FPS arttırma videosundan sonra oldu 230 FPS bu sorunum neden kaynaklı? (Termal macun yeni)

Son düzenleyen: Moderatör:
zaten grafik takıntısı bir insan değilim her oyunu yüksek grafikte kaldırsada ben düşükte oynarım ve düşük zaten 4 GB VRAM var ve ben bundan öncede bir konu açmıştım bi arkadaş benim anlamamıştı
diğer konuda sabah Bilgisayarı açtım CS:GO girdim sıcaklık 70 80 FPS 250 sonra yoldaş oynayıp çıkıyorum roblox giriyorum sonra bi 10 dk geçiyo sonra CS:GO Giriyorum GPU sıcaklık 50 FPS 40 50 diğer arkadaşda shader detayından bahsediyor
Gerekenleri yapmışsın galiba oyun işlemci odaklı olduğu için bazen boğuluyor. Veya detaylar grafik belleğini taşacak kadar yüksek. VRAM düşürecek şekilde ayarları kıs istersen.
işlemcim R3 1200 stok fanı 2500 RPM üstü çalışıyo boştayken 32 33 derece CS:GO Girdiğimde max 57 oluyor

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı