Çözüldü GT 730 driver "işletim sistemi ile uyumlu değil" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

sleepinnice

Centipat
Yer
jett ile dash atıyor.
Selamlar, ekran kartı olarak GT730 kullanıyorum işletim sistemi ise Windows 10 fakat GT 730 son sürümünü indirirken işletim sistemi ile uyumlu değil hatası veriyordu. En sonunda bir program ile eski sürücüyü tamamen kaldırıp bir daha yükledim fakat yine aynı hatayı veriyor. Yanıtlarınız için şimdiden teşekkürler.

GPU-Z indirip ekran kartının bilgilerini paylaşır mısınız? Fermi mimarili versiyonsa sadece 391.35 sürümünü kurabilirsiniz.

Büyük ihtimalle siz 391.35 üzerinde bir sürücü kurmaya çalışıyorsunuz. O yüzden bu hatayı alıyorsunuz. Lütfen 391.35 sürümünü kurun. Fermi mimarili kartlara daha üstü bir sürüm kuramazsınız;
NVIDIA sitesinde oluşan bir hata yüzünden daha yüksek bir sürücüyü kurmaya çalışıyor. Bu sürücü ile çalışacaktır kartınız.

Büyük ihtimalle siz 391.35 üzerinde bir sürücü kurmaya çalışıyorsunuz. O yüzden bu hatayı alıyorsunuz. Lütfen 391.35 sürümünü kurun. Fermi mimarili kartlara daha üstü bir sürüm kuramazsınız;
NVIDIA sitesinde oluşan bir hata yüzünden daha yüksek bir sürücüyü kurmaya çalışıyor. Bu sürücü ile çalışacaktır kartınız.

Verdiğiniz siteden indirme tuşuna bastığım zaman indirme birazdan başlayacaktır diyor fakat 10 dakika geçti hala inmedi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı