Çözüldü GT 730 Düşük Frekansta çalışıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Daha fazla  
Arkadaşlar daha yeni fark ettim de ekran kartımın frekansı hem oyunlarda, hem de internette dolaşırken hep 405MHz. Birkaç hafta önce oyunlarda 850MHz oluyordu, ama şu an 405 oluyor.
Sorunu ne olabilir?
Sıcaklık;

Boşta: 36
Oyunda: 48

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Moderatör arkadaşlar konuyu kapatıp çözüldü olarak işaretleyebilir, sorunu çözdüm.

Çözüm: DDU ile ekran kartının sürücüsünü kaldırdım ve tekrar kurdum, düzelmiş bulunmakta.
Minecraft, LoL, CSGO, Hoi4 bütün her şeyde. Tarayıcıda da aynı, masaüstünde de, oyunda da. Eskiden masaüstünde çok düşük olurdu, video izlerken veya oyun oynarken 850 oluyordu.

Aynı şekilde sıcaklıklarda da düşüş var. Frekans düştüğü için sıcaklıklarda baya bi' düşmüş. Eskiden oyunda 70 derece oluyordu en fazla, şu an 49.

Minecraft ve LoL İşlemci bazlı oyunlar hatta CS:GO da öyle.
Furmark yapın.

Moderatör arkadaşlar konuyu kapatıp çözüldü olarak işaretleyebilir, sorunu çözdüm.

Çözüm: DDU ile ekran kartının sürücüsünü kaldırdım ve tekrar kurdum, düzelmiş bulunmakta.

Çözüm
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…