Merhaba, bilgisayar özelliklerimi buraya ekran fotoğrafı olarak koyacağım sistemim çok iyi bir şey değil ama alalı çok uzun olmadı ve Roblox gibi oyunlarda 15 20 FPS alıyorum ve sürekli FPS düşmesi yaşıyorum. NVIDIA ayarları yapmama rağmen aynı problem devam ediyor ( hatırladıgım özellikleri 8 GB RAM ve GTX 730 ekran kartı tam özellikleri fotoğraflarla paylaşıyorum, yardımcı olursanız mutlu olurum.
Merhaba, bilgisayar özelliklerimi buraya ekran fotoğrafı olarak koyacağım sistemim çok iyi bir şey değil ama alalı çok uzun olmadı ve Roblox gibi oyunlarda 15 20 FPS alıyorum ve sürekli FPS düşmesi yaşıyorum. NVIDIA ayarları yapmama rağmen aynı problem devam ediyor ( hatırladıgım özellikleri 8 GB RAM ve GTX 730 ekran kartı tam özellikleri fotoğraflarla paylaşıyorum, yardımcı olursanız mutlu olurum.
Bilgeseyar çok ısınıyor ve eski de değil hatta yeni format attım geçen gün dar boğaz neden olur veya nasıl düzeltebilirim yardımcı olurmusun hiç bilgim yok o konuda
Ayarlardan güncelleye bastığımda güncel olduğunu söylüyor eskiden driver kurmayı denemiştim sıfırlanamdan önce birkaç sorun çıkmıştı şu an bilmiyorum güncel diyor ama NVIDIA denetim masasında 388.13 sürümü diyor güncel mi?
Evet eskiden 4 GB RAM'li PC'mde ekran kartı bile adını hatırlayamayacağım kadar tarihi eser bir şeydi ama bu sorunların hiçbirini yaşamıyordum NVIDIA ayarları performans ayarları çok şeyle uğraştım ama Roblox gbi basit bir oyunda bu kadar düşü FPS vermemeli ve Roblox'u da grafik ayarlarını düşükte tutmama rağmen böyle.