GT 730 GTA 4 performansı nasıldır?

Kerim Demirel

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar selamünaleyküm. Benim sistem kısaca şöyle 4 GB DDR 3 RAM, GT 730 ekran kartı, E5700 işlemci ve Windows 8.1 yüklü. Bu sistem GTA 4 açar mı? Açarsa kaç FPS oynarım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun biraz sıkıntılı, duymuşsunuzdur. Belki 720p 30fps yakalayabilirsiniz ama daha iyisi olacağını pek sanmıyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

işlemci ve ram sizin sisteminizden daha iyi. 900p de 35-40fps aldığını belirtmiş.

Oyun biraz sıkıntılı, duymuşsunuzdur. Belki 720p 30fps yakalayabilirsiniz ama daha iyisi olacağını pek sanmıyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

işlemci ve ram sizin sisteminizden daha iyi. 900p de 35-40fps aldığını belirtmiş.

Anladım hocam oyunun optimizasyon sorunu var diyorlar doğrumu

Hocam yükledim orta yüksek ayarlarda hafif takılmalar da olsa oynatıyor

Technopat Haberler

Geri
Yukarı