Hatta ben tam tersi Hepsiburada'nın kötü olduğunu düşünüyorum, sadece site arayüzü güzel ve insanları kendine çekiyor. Getirmesini bilmiyor, getirdiğinde de yırtık pırtık getiriyor.
Güzel şey önernmişsinde Hepsiburada'da var mıdır?
Hepsiburada'dan daha güvenli yerler var hocam. Arayüzü sizi çekmesin. Gamegaraj gibi sitelerden de montaj dahil alabilirsiniz.Yaşım 12 ve ailem Hepsiburada dışındaki yerlere pek güvenmiyor.
Hayır ailem yaklaşık 6 veya 5 yıldır kullanıyor ve hiç kırık, eksik, yanlış gelmedi.Hatta ben tam tersi Hepsiburada'nın kötü olduğunu düşünüyorum, sadece site arayüzü güzel ve insanları kendine çekiyor. Getirmesini bilmiyor, getirdiğinde de yırtık pırtık getiriyor.
RX 570 var ikinci el o fiyata, RX 480 de neyin nesi?1000 TL'ye 2. el RX 480 iyi olabilir.
Hayır ailem yaklaşık 6 veya 5 yıldır kullanıyor ve hiç kırık, eksik, yanlış gelmedi.
Rx 550'li bir sistem baktığımda 550 kötü bir kart diye okumuştum. 480'in mantıken daha düşük olduğunu düşünürsek bütçeyi arttırıp daha iyi bir şey almalı bence.1000 TL'ye 2. el RX 480 iyi olabilir.
Hepsiburada o kadar iyi değil. En son kargom berbat halde ve aşırı geç gelmişti, GameGaraj hemen kargoya veriyor.
Rx tercih etmiyorum pek.1000 TL'ye 2. el RX 480 iyi olabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.