GT 730 için işlemci önerisi

• Konuyu başlatan kekin
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 32
  • Görüntüleme 2.569
En başta elinizde H81 anakart, 8GB DDR3 RAM ve GT 730 var mı?

Yoksa ASLA ama ASLA almayın. Çok berbatlar.

GT 730 daha zar zor GTA 5 açabiliyor, oyun kartı değil. Tam bakkal kartı işte, kazıklamaya uygun insanları.
GT730 mevcut, bütçem çok yüksek olmadığından o anakartı tercih ettim ve diğer bilgisayarımda o anakartı rx570 ve i7 4790 ile kullanıyorum bi sıkıntı çıkmadı şu ana kadar. Daha sonra ekran kartımı yükseltmeyi düşünüyorum.

GT 730 almak yerine keşke GTX 750 Ti alsaydın işlemci olarak da arkadaşların dediklerine bakabilirsin K ibaresi bulunursa daha iyi olur ilerde yeni ekran kartI alıp işlemcine overclock yaparsın

Son düzenleyen: Moderatör:
GT730 mevcut, bütçem çok yüksek olmadığından o anakartı tercih ettim ve diğer bilgisayarımda o anakartı rx570 ve i7 4790 ile kullanıyorum bi sıkıntı çıkmadı şu ana kadar. Daha sonra ekran kartımı yükseltmeyi düşünüyorum.
Attığım linkteki 4. nesil en üst seviye i5 işlemcisi. 4690K olan modeli 700-800 lira fiyatlarına satılıyor yani onu eleyebiliriz. OC derdin yoksa en iyi i5 4690. Linki bıraktım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı