Çözüldü GT 730 için sürücü kurulmuyor

• Konuyu başlatan medzy
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 17
  • Görüntüleme 494
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

medzy

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, NVIDIA driver kurarken hata alıyorum. Yazan şeyleri denedim eski sürüm, yeni sürüm indirdim hepsinde böyle yazıyor. Ekran kartım GT 730 (destekliyor kontrol ettim).

Dosya Ekleri

• 1736028248475.png
    1736028248475.png
    106,6 KB · Görüntüleme: 36
Son düzenleyen: Moderatör:
Update'i yaptım ve evet kaldırdım.

Hayır güncelsiniz yazıyordu az önce yine kontrol ettirdim, 1 tane eksik bir şey vardı reset atıp onu da yükledim.

Hocam bu bir eski sürüm zahmet değilse bunu da dener misiniz?

Bu sürümü 1 saat önce arkadaşım atmıştı, onda da durum aynı.

Hocam sanırım sizin ekran kartı Fermi mimarili o yüzden yeni sürümler yüklenmiyor
Bu sürümü deneyin.

Çözüm
Hocam sanırım sizin ekran kartı Fermi mimarili o yüzden yeni sürümler yüklenmiyor.
Bu sürümü deneyin.

Bu oldu hocam, teşekkürler. Bir sorum daha olacaktı. Bu ekran kartında GeForce Experience kullanabilir miyim acaba nereden bakacağım.

Bu oldu hocam, teşekkürler. Bir sorum daha olacaktı. Bu ekran kartında GeForce Experience kullanabilir miyim acaba nereden bakacağım.

Hocam bende de o sürüm kurulu ancak Google ile giriş yapmak istediğimde host error verdi yani sürücü eski olduğu için bence hayır sorununuz çözüldüysü çözüm olarak işaretleyebilirsiniz hocam siz sağ olun.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı