Gt 730 ile CS:GO akıcı çalışmıyor

İşletim sistemi
Windows 11

Efem

Hectopat
Yer
Edirne, Uzunkopru
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ3 9100F / Asus H310M-K R2 / Asus GeForce GT 730 / HyperX DDR 4 CL 14 2133 MHZ / GIGABYTE GE-C420A-C2 420W / Acer X223W Q / KINGSTON SA400S37240G / 931GB Toshiba HDD
RAM
HyperX 8 GB 2133 Mhz Cl 14
Ekran kartı
Asus GeForce Gt 730 2 Gb Gddr 3
Anakart
ASUS PRIME H310M-K R2.0
İşlemci
İntel Core İ3 9100F
Evet arkadaşlar öncelikle merhabalar. Counter Strıke'da kısaca CS GO'da ki FPS değerlerimden memnun değilim. Sistem özelliklerimin kötü olduğunun farkındayım fakat YouTube üzerinden araştırdığımda kendi sistemime benzer bir testte aynı ekran kartı ile performansın benden neredeyse 1.5-2 kat daha fazla olduğunu görmekteyim.
Almış olduğum FPS değeri 45'i geçmemekte, çok nadir yerlerde 45'i geçiyor. Şimdi diyebilirsiniz ki 45 FPS akıcı değil mi? 45 Fps almama rağmen o akıcılığı yaşayamıyorum.
Karşılaştırdığım video:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Evet arkadaşlar öncelikle merhaba. Counter-Strike'da kısaca CS:GO'daki FPS değerlerimden memnun değilim. Sistem özelliklerimin kötü olduğunun farkındayım fakat YouTube üzerinden araştırdığımda kendi sistemime benzer bir testte aynı ekran kartı ile performansın benden neredeyse 1.5-2 kat daha fazla olduğunu görmekteyim.
Almış olduğum FPS değeri 45'i geçmemekte, çok nadir yerlerde 45'i geçiyor. Şimdi diyebilirsiniz ki 45 FPS akıcı değil mi? 45 FPS almama rağmen o akıcılığı yaşayamıyorum.
Karşılaştırdığım video:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Oyunu hangi ayarlarda oynuyorsunuz.

Oyunu hangi ayarlarda oynuyorsunuz.
En düşük ayarlarda oynamaktayım hocam, eğer bilmediğim bir ayar varsa bilmiyorum. Kontrol ettiğim her ayar en düşükte idi.

Evet arkadaşlar öncelikle merhaba. Counter-Strike'da kısaca CS:GO'daki FPS değerlerimden memnun değilim. Sistem özelliklerimin kötü olduğunun farkındayım fakat YouTube üzerinden araştırdığımda kendi sistemime benzer bir testte aynı ekran kartı ile performansın benden neredeyse 1.5-2 kat daha fazla olduğunu görmekteyim.
Almış olduğum FPS değeri 45'i geçmemekte, çok nadir yerlerde 45'i geçiyor. Şimdi diyebilirsiniz ki 45 FPS akıcı değil mi? 45 FPS almama rağmen o akıcılığı yaşayamıyorum.
Karşılaştırdığım video:

Oyun açılır açılmaz en yüksek ayarda ve bilgisayarı zorlayacak ayarda açılır.
Ayarları kontrol edin driverlar güncel mi kontrol edin antivirüs varsa ondanda kaynaklanabiliyor.

Videodaki işlemci sizin işlemcinizden çok daha iyi ve bir de OC yapılmış. GT 700 serisi CS:GO'yu akıcı çalıştıramıyor zaten.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı