floypui Hectopat Katılım 1 Eylül 2022 Mesajlar 557 Çözümler 2 10 Şubat 2025 #11 RicardoQuaresmaQ7 dedi: İşlemcinin darboğaz olmadığından kesin eminmisin hocam? Genişletmek için tıkla... Evet hocam biraz Overclockta var yani olmuyor MSI Afterburner ile baktım.
RicardoQuaresmaQ7 dedi: İşlemcinin darboğaz olmadığından kesin eminmisin hocam? Genişletmek için tıkla... Evet hocam biraz Overclockta var yani olmuyor MSI Afterburner ile baktım.
SalihAykiner Decapat Katılım 17 Kasım 2022 Mesajlar 91 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2025 #12 floypui dedi: Evet hocam biraz Overclockta var yani olmuyor MSI Afterburner ile baktım. Genişletmek için tıkla... Hocam hangi oyunlarda denediniz?
floypui dedi: Evet hocam biraz Overclockta var yani olmuyor MSI Afterburner ile baktım. Genişletmek için tıkla... Hocam hangi oyunlarda denediniz?
RicardoQuaresmaQ7 Centipat Katılım 20 Ağustos 2024 Mesajlar 372 10 Şubat 2025 #13 floypui dedi: Evet hocam biraz Overclockta var yani olmuyor MSI Afterburner ile baktım. Genişletmek için tıkla... Bir tanıdığınızdan ödünç psu alıp onunla deneyin,psunuz bayağı eski, ondan kaynaklanıyor olabilir . RicardoQuaresmaQ7 dedi: Bir tanıdığınızdan ödünç psu alıp onunla deneyin,psunuz bayağı eski, ondan kaynaklanıyor olabilir . Genişletmek için tıkla... Veya ekran kartınızı bir bilgisayarcıda deneyebilirsiniz.
floypui dedi: Evet hocam biraz Overclockta var yani olmuyor MSI Afterburner ile baktım. Genişletmek için tıkla... Bir tanıdığınızdan ödünç psu alıp onunla deneyin,psunuz bayağı eski, ondan kaynaklanıyor olabilir . RicardoQuaresmaQ7 dedi: Bir tanıdığınızdan ödünç psu alıp onunla deneyin,psunuz bayağı eski, ondan kaynaklanıyor olabilir . Genişletmek için tıkla... Veya ekran kartınızı bir bilgisayarcıda deneyebilirsiniz.
floypui Hectopat Katılım 1 Eylül 2022 Mesajlar 557 Çözümler 2 10 Şubat 2025 #14 SalihAykiner dedi: Hocam hangi oyunlarda denediniz? Genişletmek için tıkla... The Forest, GTA 5, Witcher 3
SalihAykiner dedi: Hocam hangi oyunlarda denediniz? Genişletmek için tıkla... The Forest, GTA 5, Witcher 3
SalihAykiner Decapat Katılım 17 Kasım 2022 Mesajlar 91 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2025 #15 floypui dedi: The Forest, GTA 5, Witcher 3 Genişletmek için tıkla... Arkadaşın dediği gibi PSU'dan kaynaklı olabilir.
floypui dedi: The Forest, GTA 5, Witcher 3 Genişletmek için tıkla... Arkadaşın dediği gibi PSU'dan kaynaklı olabilir.
floypui Hectopat Katılım 1 Eylül 2022 Mesajlar 557 Çözümler 2 10 Şubat 2025 #16 SalihAykiner dedi: Arkadaşın dediği gibi PSU'dan kaynaklı olabilir. Genişletmek için tıkla... Umarım öyledir hocam 400w ortalama bir PSU alacaktım zaten.
SalihAykiner dedi: Arkadaşın dediği gibi PSU'dan kaynaklı olabilir. Genişletmek için tıkla... Umarım öyledir hocam 400w ortalama bir PSU alacaktım zaten.
RicardoQuaresmaQ7 Centipat Katılım 20 Ağustos 2024 Mesajlar 372 10 Şubat 2025 #17 floypui dedi: Umarım öyledir hocam 400w ortalama bir PSU alacaktım zaten. Genişletmek için tıkla... Psu alacaksınız bu sisteme 300 wat kalitelide yeterli,ileri dönük istiyorsanız 500 watin altında almayın derim hocam.
floypui dedi: Umarım öyledir hocam 400w ortalama bir PSU alacaktım zaten. Genişletmek için tıkla... Psu alacaksınız bu sisteme 300 wat kalitelide yeterli,ileri dönük istiyorsanız 500 watin altında almayın derim hocam.
SalihAykiner Decapat Katılım 17 Kasım 2022 Mesajlar 91 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2025 #18 floypui dedi: Umarım öyledir hocam 400w ortalama bir PSU alacaktım zaten. Genişletmek için tıkla... Almadan önce teyit etmek için test edin bence.
floypui dedi: Umarım öyledir hocam 400w ortalama bir PSU alacaktım zaten. Genişletmek için tıkla... Almadan önce teyit etmek için test edin bence.