floypui
Hectopat
Evet hocam biraz Overclockta var yani olmuyor MSI Afterburner ile baktım.İşlemcinin darboğaz olmadığından kesin eminmisin hocam?
Evet hocam biraz Overclockta var yani olmuyor MSI Afterburner ile baktım.İşlemcinin darboğaz olmadığından kesin eminmisin hocam?
Hocam hangi oyunlarda denediniz?Evet hocam biraz Overclockta var yani olmuyor MSI Afterburner ile baktım.
Bir tanıdığınızdan ödünç psu alıp onunla deneyin,psunuz bayağı eski, ondan kaynaklanıyor olabilir .Evet hocam biraz Overclockta var yani olmuyor MSI Afterburner ile baktım.
Veya ekran kartınızı bir bilgisayarcıda deneyebilirsiniz.Bir tanıdığınızdan ödünç psu alıp onunla deneyin,psunuz bayağı eski, ondan kaynaklanıyor olabilir .
The Forest, GTA 5, Witcher 3Hocam hangi oyunlarda denediniz?
Arkadaşın dediği gibi PSU'dan kaynaklı olabilir.The Forest, GTA 5, Witcher 3
Umarım öyledir hocam 400w ortalama bir PSU alacaktım zaten.Arkadaşın dediği gibi PSU'dan kaynaklı olabilir.
Psu alacaksınız bu sisteme 300 wat kalitelide yeterli,ileri dönük istiyorsanız 500 watin altında almayın derim hocam.Umarım öyledir hocam 400w ortalama bir PSU alacaktım zaten.
Almadan önce teyit etmek için test edin bence.Umarım öyledir hocam 400w ortalama bir PSU alacaktım zaten.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.