GT 730 Nasıldır? Alınır mı?

Bende GTX 560 Var ve performansından çok memnunum.

hocam Bende ekran kartımı değiştirmeyi düşünüyorum. özellikleri atıyorum. alacağım ekran kartı
MSI GeForce GT710 4GB DDR3 64Bit veya MSI GeForce GT730 4GB GDDR3 128 Bit sizce sistemimde çalışır mı?

Dosya Ekleri

• er.gif
    29,9 KB · Görüntüleme: 83
  • er2.png
    13,6 KB · Görüntüleme: 77
  • er3.png
    9,9 KB · Görüntüleme: 92
Dostum alacağın ekran kartı ile sende olan ekran kartı arasında performans farkı çok azdır, bu kartlara artık para vermek parayı ziyan etmek demek, ikinci el gtx750 ti gibi kartlara bakmanı tavsiye ederim.

Dostum alacağın ekran kartı ile sende olan ekran kartı arasında performans farkı çok azdır, bu kartlara artık para vermek parayı ziyan etmek demek, ikinci el gtx750 ti gibi kartlara bakmanı tavsiye ederim.
tamamdır sağolasın

ARKADAŞLAR EKRAN KARTI ALCAM AMA HANGİSİ İYİ SEÇEMEDİM:
AMD RADEON RX550 4GB 128BİT BU MU İYİ
NVIDIA GEFORCE GT730 4GB 128BİT BUMU

HANGİSİ SİZCE ?

Metin2 içi. İdeal. Mi acaba

GT 730 bende vardı LoL, DotA 2 gibi oyunları oynadım normaldi GTA 5 oynadım düşük ayarlarda üzmedi ama PUBG Steam versiyonunu oynayamadım 8 GB RAM olmasıda ekti etmiş olabilir çok yeni oyunları oynamıyosanız alınabilir ASUS olanı vardı bende tek fan fanı çok sesli calışıyordu bir de ısınma oluyordu termal macunu iyi kaliteli sürmek lazım bana kalırsa bir kere alacaksın biraz kendini kasmak lazım ve tavsiyem bende 1050 Ti MSI var şu an memnunum ama RX 570 veya 1650 Super almak ve 5 sene kafan rahat oynamak MSI Gaming modeli daha iyi oda 3 milyar olmuş ekran kartı alınmaz bu zamanda iki katı olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…