GT 730 oyun performansı

Buraya konu açma sebebin konuyla ilgili kişilere danışmak diye düşünüyorum. Dolayısıyla söylediğimiz şeyler seni üzmek veya yanıltmak amaçlı değil. Öyle olduğu durumlarda forum gerekli cezayı kesiyor zaten.

Bahsettiğin çözünürlük oyun için gerçekten fazla düşük. Bütçe kısıtlı olunca harcamayı gerçekten daha dikkatli yapmak gerekiyor. GT 730 alırsan, iyi bir oyun deneyimi şansı bulunmuyor. Oyunu havaya bakarak oynamıyoruz. Yeni ürün almak zorunda hissediyorsan, bütçen bugün için tam olarak müsait değilse, biraz daha bekleyip üstüne koymaya çalışmak iyi olabilir. GT 1030'un yenisi 550TL bandında bulunabiliyor. Hiçbir şekilde daha fazlasına çıkamam diyorsan da hayırlı olsun demekten başka şey kalmıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Buraya konu açma sebebin konuyla ilgili kişilere danışmak diye düşünüyorum. Dolayısıyla söylediğimiz şeyler seni üzmek veya yanıltmak amaçlı değil. Öyle olduğu durumlarda forum gerekli cezayı kesiyor zaten.

Bahsettiğin çözünürlük oyun için gerçekten fazla düşük. Bütçe kısıtlı olunca harcamayı gerçekten daha dikkatli yapmak gerekiyor. GT 730 alırsan, iyi bir oyun deneyimi şansı bulunmuyor. Oyunu havaya bakarak oynamıyoruz. Yeni ürün almak zorunda hissediyorsan, bütçen bugün için tam olarak müsait değilse, biraz daha bekleyip üstüne koymaya çalışmak iyi olabilir. GT 1030'un yenisi 550TL bandında bulunabiliyor. Hiçbir şekilde daha fazlasına çıkamam diyorsan da hayırlı olsun demekten başka şey kalmıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
böyle bir video buldum benim sistemimle aynı ve güncel video. Biliyorum kart eski fakat idare edebilecek bir kart mı? 25 - 30 FPS bile rahatsız olmuyorum sadece bunun bilgisini verirsen mutlu olurum. Bu aralar maddi bütçem düşük :(

Attığım videoda bayağı güzel oynanıyor.

Dostum, beklentilerini o kadar düşük tutma...
GT 730 artık alınacak bir kart değil VRAM miktarını bile tam güçte kullanamayan bir ekran kartından 35-40 FPS ummak olmaz şimdi.
Bütçeni belirt sistemine uygun bir ekran kartı önerelim.
Testlere de kesinlikle güvenme, senin sistemindeki her şey test sistemindekiyle aynı değil.
Bir parça bile değişik olsa bayağı bir FPS farkı olabilir o yüzden testlere güvenmeni tavsiye etmem.
Maleesef getiremem o sitelerden mağlum virus var ve Kıbrıs'ta kalıyorum çok zor olur :(

FPS genel olarak resimdeki gibi dolaşıyor havadayken ise 51 oluyor.
Eki Görüntüle 528404
N'aptın sen be abisi ben GTX 760 Ti ile 70 FPS zor alırdım!
R7 240 da o kadar performans veremez, zaten malum Donanım Arşivine bakıyorsun yalan olma olasılığı yüksek 😅 .
Moralini kırmak istemem ama ne R7 240 ne de GT 730 o kadar performans veremez.
R7 265 ile 55 FPS'lerde sürünürdü benim eski bilgisayarım.
Emin ol o gösterilen kartlar çok giriş seviyesi kartlar ve onlardan 40 FPS falan beklemen gereksiz bir şey.
Donanım Arşivinin forumuna da bakarsan görürsün zaten Abdullah ne derse hep onun aynısını söylerler, yani Tayfa yancıları gibiler.
Bütçeni belirt uygun kart dizelim Dostum 😉.

Farkları görebildiğini düşünüyorum.

Dostum, beklentilerini o kadar düşük tutma...
GT 730 artık alınacak bir kart değil VRAM miktarını bile tam güçte kullanamayan bir ekran kartından 35-40 FPS ummak olmaz şimdi.
Bütçeni belirt sistemine uygun bir ekran kartı önerelim.
Testlere de kesinlikle güvenme, senin sistemindeki her şey test sistemindekiyle aynı değil.
Bir parça bile değişik olsa bayağı bir FPS farkı olabilir o yüzden testlere güvenmeni tavsiye etmem.

N'aptın sen be abisi ben GTX 760 Ti ile 70 FPS zor alırdım!
R7 240'da o kadar performans veremez, zaten malum donanım arşivine bakıyorsun yalan olma olasılığı yüksek 😅.
Moralini kırmak istemem ama ne R7 240 ne de GT 730 o kadar performans veremez.
R7 265 ile 55 FPS'lerde sürünürdü benim eski bilgisayarım.
Emin ol o gösterilen kartlar çok giriş seviyesi kartlar ve onlardan 40 FPS falan beklemen gereksiz bir şey.
Donanım arşivinin forumuna da bakarsan görürsün zaten abdullah ne derse hep onun aynısını söylerler, yani tayfa yancıları gibiler.
Bütçeni belirt uygun kart dizelim dostum 😉.

Farkları görebildiğini düşünüyorum.

Bütçemi zorlayıp 900 TL yapabilirim. 900 TL kart önerisi yapabilirsiniz.

Bütçemi zorlayıp 900 TL yapabilirim. 900 TL kart önerisi yapabilirsiniz.
Eğer yüksek ayarlarda oynamak istemiyorsanız ve geleceğe yatırım olsun demiyorsanız GTX 750 Ti alın hala bir gideri var.
Ama yok geleceğe yatırım olsun diyorsanız azıcık daha zorlamanız gerek böylece RX 570'i alabilirsiniz.
Tabi bunu tam performansta çalıştırmak için bir de işlemci gerekecek onu da sonradan ayrı bir konu açarsanız toparlayabiliriz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı