Anakart+RAM+işlemciyi değiştirmenizi tavsiye ederim bütçeniz kısıtlı ise 2.el DDR3 anakart+RAM+işlemci almanızı öneririm DDR2 Max 4 GB RAM destekliyor CS:GO'yu bile düşük FPS oynarsınız.
Aynı sisteme çok yakın bir sistemle 5 yıl geçirdim, FPS droplarından aim alamıyordum. Bu tarz sistemlere para harcamaktansa APU sistemler tercih edilmeli. (Bence)
Aynı sisteme çok yakın bir sistemle 5 yıl geçirdim, FPS droplarından aim alamıyordum. Bu tarz sistemlere para harcamaktansa APU sistemler tercih edilmeli. (Bence)
Dostum GT 730 LEŞ bir ekran kartıdır almayın aldırmayın. Hiç bir şekilde oyundan zevk alamazsınız. Kaldı ki RAM ile işlemciyi yükselttimi direk yeni sistem alması gerekir.RAM yükseltirsen ve işlemciyi yükseltirsen ne drop sorunu olur ne de kasma. (CS:GO için söylüyorum)
İşi bilen insanlar da ne gerekiyorsa yaptırdım. GT 730 ekran kartına ne işlemci takarsan tak bu ekran kartı iş yapmıyor.Bende Intel HD 3000 gayet akıcı oynuyorum. Takılma drop vs karşılaşmadım. HDD 50 mb/s siz gerekli ayarlamalar yapamadığınızdan böyle olması gayet normal. Dediğim gibi yükseltmeler yaparsa gayet idare eden bir sistem olacaktır. İyi günler.
Dostum GT 730 leş bir ekran kartıdır almayın aldırmayın. Hiçbir şekilde oyundan zevk alamazsınız. Kaldı ki RAM ile işlemciyi yükselttimi direk yeni sistem alması gerekir.
Hocam mevcut sistemi satıp APU sisteme geçmeniz daha mantıklı olacaktır. Yükseltmelerin sizi memnun edeceğini sanmıyorum.
Dostum GT 730 ekran kartı'nın oyun performansı onun altında denilen ekran kartından bile daha kötüdür.O kart leş ise benim ekran kartına ne demeli GT525M.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.