GT 730 PUBG Lite'da kaç FPS verir?

Aynı sisteme çok yakın bir sistemle 5 yıl geçirdim, FPS droplarından aim alamıyordum. Bu tarz sistemlere para harcamaktansa APU sistemler tercih edilmeli. (Bence)

Bende Intel HD 3000 gayet akıcı oynuyorum. Takılma drop vs karşılaşmadım. HDD 50 mb/s siz gerekli ayarlamalar yapamadığınızdan böyle olması gayet normal. Dediğim gibi yükseltmeler yaparsa gayet idare eden bir sistem olacaktır. İyi günler.

RAM yükseltirsen ve işlemciyi yükseltirsen ne drop sorunu olur ne de kasma. (CS:GO için söylüyorum)
Dostum GT 730 LEŞ bir ekran kartıdır almayın aldırmayın. Hiç bir şekilde oyundan zevk alamazsınız. Kaldı ki RAM ile işlemciyi yükselttimi direk yeni sistem alması gerekir.
Bende Intel HD 3000 gayet akıcı oynuyorum. Takılma drop vs karşılaşmadım. HDD 50 mb/s siz gerekli ayarlamalar yapamadığınızdan böyle olması gayet normal. Dediğim gibi yükseltmeler yaparsa gayet idare eden bir sistem olacaktır. İyi günler.
İşi bilen insanlar da ne gerekiyorsa yaptırdım. GT 730 ekran kartına ne işlemci takarsan tak bu ekran kartı iş yapmıyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı