GT 730 sistem 1950 TL'ye alınır mıı?

Hocam o ekran kartını bu sisteme takarsanız işlemci ve ekran kartı arasında darboğaz olacak bu bir. İkincisi işlemci değiştireceğim diyeceksiniz ama anakart değiştirmek lazım üstüne RAM'de alıyorsunuz bayağı masraflı olacak. Bütçenizi arttırıp daha iyi bir sistem toplayabiliriz 3 bin TL mesela.

Durumumuz yok ailemide çok sıkmak istemiyorum şimdilik.

Durumumuz yok ailemide çok sıkmak istemiyorum şimdilik.
3 bin TL olur deseydiniz bu sistemi önerecektim.
Buna GTX 1650 Super'e kadar ekran kartı takılabilir. Ayrıca GT 730'a göre 2 kat daha fazla FPS alırdınız.

3 bin TL olur deseydiniz bu sistemi önerecektim.
Buna GTX 1650 Super'e kadar ekran kartı takılabilir. Ayrıca GT 730'a göre 2 kat daha fazla FPS alırdınız.

1- 2 seneye düşünebilirim kredi borcu bitecek elimde 5-6 bin TL kalacak hem annem hem babam çalışıyor.

Intel Core i5
GT 730.
8 GB RAM.
256 GB SSD.
1950 TL'ye alınır mı? (PC'yi buldum bugün alacağım.)

CS:GO
Valorant.
GTA 5
Kaç FPS verir?
Yazık o fiyata ben GTX960 i7 920 olan sistemi 2-3 ay önce RBG kasası yok diye 2000TL ye anca sattım. Piyasanın da zaten ben bilgisayarları sattıktan sonra yükselesi geldi :D

Arkadaşlar 1950TL'den bahsediyoruz, GT 730 berbat deyip boomerlık yapmaya ne gerek var? APU sistem bile toplanılmıyor bu paraya. i5-3470 berbat bir işlemci değil, ki i3-8100 yakınlarında. Güncel değil diyenlere söylüyorum tekrar, fiyat 1950TL. Ekran kartı sonradan ugrade edilirse götürür. Valorant'ı rahat oynarsınız, zaten işlemci odaklı bir oyun. İleride maksimum RX570 takılır ama önerim en fazla 1050 Ti takılması. (Güç olarak)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı