Mobil işlemci ile PCI-E ekran kartı mı kullanıyorsunuz, yoksa ben mi yanlış anladım?

Yok hocam Ancient gibi bir şeydi. Yeni geldi, hazırlık haritası olarak.Hocam, Ascent Valorant'ta. Mirage veya İnferno olmasın en ünlü haritalardan.
Çok bir şey bekleme 720p düşük ayarlarda 45-50 alırsın anca. Çünkü RAM miktarın çok düşük ve işlemcin iyi değil. Sürekli takılmalar olur.Soru başlıkta belli.
i5 430M.
GT 730 4GB.
RAM miktarı gibi bir şey göremiyorum ben.Çok bir şey bekleme 720p düşük ayarlarda 45-50 alırsın anca. Çünkü RAM miktarın çok düşük ve işlemcin iyi değil. Sürekli takılmalar olur.
Mobil işlemci ile PCI-e ekran kartı mı kullanıyorsunuz, yoksa ben mi yanlış anladım?
RAM miktarı gibi bir şey göremiyorum ben.
4 GB RAM var b arada
Hocam, bu işlemci bir mobil işlemci. Core i5-430M - Intel - WikiChipBu mobil işlemci değil ben masaüstünde kullanıyorum.
Hocam, bu işlemci bir mobil işlemci. Core i5-430M - Intel - WikiChip
Arkadaşım aynı ekran kartiyla sadece işlemci i5-640'dı sanirim 90 100 FPS arası alıyor eğer aceleniz yoksa discordunuzu verin size ben yarın bazı başlangıç kodları ve bazı ayarlar yaptırıyım
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.