ProximusTwo Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 13.561 Makaleler 13 Çözümler 93 7 Haziran 2023 #41 ynsemrealbn dedi: Bu sistemin ekran kartı yok FPS konusunda sorun yaşatır mı video testleri falan var mı? Genişletmek için tıkla... APU hocam bu sistem. Oyundan oyuna değişir FPS konusu. Bu bütçeye daha iyisi yok maalesef.
ynsemrealbn dedi: Bu sistemin ekran kartı yok FPS konusunda sorun yaşatır mı video testleri falan var mı? Genişletmek için tıkla... APU hocam bu sistem. Oyundan oyuna değişir FPS konusu. Bu bütçeye daha iyisi yok maalesef.
ynsemrealbn Centipat Katılım 6 Haziran 2023 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2023 #42 ProximusTwo dedi: APU hocam bu sistem. Oyundan oyuna değişir FPS konusu. Bu bütçeye daha iyisi yok maalesef. Genişletmek için tıkla... Benim sipariş ettiğim sistemden daha iyi FPS alır mı onda ekran kartı falan vardı onun için söylüyorum. ProximusTwo dedi: APU hocam bu sistem. Oyundan oyuna değişir FPS konusu. Bu bütçeye daha iyisi yok maalesef. Genişletmek için tıkla... Valorant'ta ve GTA 5 de kaç FPS aldırır bana attığınız APU sistem. Son düzenleme: 7 Haziran 2023
ProximusTwo dedi: APU hocam bu sistem. Oyundan oyuna değişir FPS konusu. Bu bütçeye daha iyisi yok maalesef. Genişletmek için tıkla... Benim sipariş ettiğim sistemden daha iyi FPS alır mı onda ekran kartı falan vardı onun için söylüyorum. ProximusTwo dedi: APU hocam bu sistem. Oyundan oyuna değişir FPS konusu. Bu bütçeye daha iyisi yok maalesef. Genişletmek için tıkla... Valorant'ta ve GTA 5 de kaç FPS aldırır bana attığınız APU sistem.
ProximusTwo Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 13.561 Makaleler 13 Çözümler 93 8 Haziran 2023 #43 ynsemrealbn dedi: Benim sipariş ettiğim sistemden daha iyi FPS alır mı onda ekran kartı falan vardı onun için söylüyorum. Valorant'ta ve GTA 5 de kaç FPS aldırır bana attığınız APU sistem. Genişletmek için tıkla... Daha iyi alır. O ekran kartı 9 yıllık. İşlemci de 10 yıllık. Ekran kartı olmasına bakmayın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et FPS'lerine buradan bakabilirsiniz. Orta ayarlarda GTA 5: 60 FPS civarı. Düşük-Orta ayarlarda Valorant: 150 FPS civarı.
ynsemrealbn dedi: Benim sipariş ettiğim sistemden daha iyi FPS alır mı onda ekran kartı falan vardı onun için söylüyorum. Valorant'ta ve GTA 5 de kaç FPS aldırır bana attığınız APU sistem. Genişletmek için tıkla... Daha iyi alır. O ekran kartı 9 yıllık. İşlemci de 10 yıllık. Ekran kartı olmasına bakmayın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et FPS'lerine buradan bakabilirsiniz. Orta ayarlarda GTA 5: 60 FPS civarı. Düşük-Orta ayarlarda Valorant: 150 FPS civarı.