duty with an exo Hectopat Katılım 23 Kasım 2020 Mesajlar 179 Çözümler 1 Yer Чорнобиль Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2022 #1 SSD veya HDD modeli JD240LE Ekran kartı GT 730 İşlemci Q9650 Bilgisayarı temizledikten sonra her şeyini doğru taktım ve çalıştırdım bilgisayar çalışıyor ama ekran gelmiyor. RAM'lerden olabileceğini düşünüp en on kere söküp silgi ile silmeme rağmen yine aynı.
Bilgisayarı temizledikten sonra her şeyini doğru taktım ve çalıştırdım bilgisayar çalışıyor ama ekran gelmiyor. RAM'lerden olabileceğini düşünüp en on kere söküp silgi ile silmeme rağmen yine aynı.
KS KS duty with an exo Hectopat Katılım 23 Kasım 2020 Mesajlar 179 Çözümler 1 Yer Чорнобиль Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2022 #11 Nicat Özdemir dedi: Ramleri tek tek takıp denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Tek tek denemedim ama çalışan ramler taktım yine aynı Artı 0 Eksi
Nicat Özdemir dedi: Ramleri tek tek takıp denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Tek tek denemedim ama çalışan ramler taktım yine aynı
Ben.Emos Hectopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 88 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2022 #12 duty with an exo dedi: Tek tek denemedim ama çalışan ramler taktım yine aynı Genişletmek için tıkla... ekran kartını sök onboardan tak Artı 0 Eksi
duty with an exo dedi: Tek tek denemedim ama çalışan ramler taktım yine aynı Genişletmek için tıkla... ekran kartını sök onboardan tak
Nicat Özdemir Hectopat Katılım 21 Ekim 2021 Mesajlar 605 Çözümler 1 Yer Azerbaycan Bakı 27 Temmuz 2022 #13 duty with an exo dedi: Tek tek denemedim ama çalışan RAM'ler taktım yine aynı. Genişletmek için tıkla... RAM'leri tek tek tak dene ama ondan önce arkadaşın dediği gibi onboard görüntü almağı dene. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Temmuz 2022 Artı 1 Eksi
duty with an exo dedi: Tek tek denemedim ama çalışan RAM'ler taktım yine aynı. Genişletmek için tıkla... RAM'leri tek tek tak dene ama ondan önce arkadaşın dediği gibi onboard görüntü almağı dene.
KS KS duty with an exo Hectopat Katılım 23 Kasım 2020 Mesajlar 179 Çözümler 1 Yer Чорнобиль Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2022 #14 Ben.Emos dedi: Ekran kartını sök onboardan tak. Genişletmek için tıkla... Yaptım ama sonuç aynı. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Temmuz 2022 Artı 0 Eksi
B bunuhaketttin Hectopat Katılım 15 Haziran 2022 Mesajlar 277 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2022 #15 duty with an exo dedi: Yaptım ama sonuç aynı. Genişletmek için tıkla... RAM'leri dene aynı sorun bende de oldu saglam yerleştirdin mi tam oturdu mu çıkarıp tek tek dene. Artı 0 Eksi
duty with an exo dedi: Yaptım ama sonuç aynı. Genişletmek için tıkla... RAM'leri dene aynı sorun bende de oldu saglam yerleştirdin mi tam oturdu mu çıkarıp tek tek dene.
Nicat Özdemir Hectopat Katılım 21 Ekim 2021 Mesajlar 605 Çözümler 1 Yer Azerbaycan Bakı 27 Temmuz 2022 #16 aynen öyle bende çok yaşadım temizlik sonrası o sorunu hepte ramlerden kaynaklanıyordu Artı 0 Eksi
Ben.Emos Hectopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 88 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2022 #17 duty with an exo dedi: Yaptım ama sonuç aynı. Genişletmek için tıkla... Evet RAM takarken biraz zor oluyor dikkatli bir şekilde takdığından emin ol olmuyorsa tek tek dene. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Temmuz 2022 Artı 0 Eksi
duty with an exo dedi: Yaptım ama sonuç aynı. Genişletmek için tıkla... Evet RAM takarken biraz zor oluyor dikkatli bir şekilde takdığından emin ol olmuyorsa tek tek dene.
KS KS duty with an exo Hectopat Katılım 23 Kasım 2020 Mesajlar 179 Çözümler 1 Yer Чорнобиль Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2022 #18 Ben.Emos dedi: Evet RAM takarken biraz zor oluyor dikkatli bir şekilde takdığından emin ol olmuyorsa tek tek dene. Genişletmek için tıkla... Dünden beri RAM'leri deniyorum az önce tek tek denedim ama sonuç aynı. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Temmuz 2022 Artı 0 Eksi
Ben.Emos dedi: Evet RAM takarken biraz zor oluyor dikkatli bir şekilde takdığından emin ol olmuyorsa tek tek dene. Genişletmek için tıkla... Dünden beri RAM'leri deniyorum az önce tek tek denedim ama sonuç aynı.
Ben.Emos Hectopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 88 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2022 #19 duty with an exo dedi: Dünden beri RAM'leri deniyorum az önce tek tek denedim ama sonuç aynı. Genişletmek için tıkla... İşlemciye yönelin hocam. duty with an exo dedi: Dünden beri RAM'leri deniyorum az önce tek tek denedim ama sonuç aynı. Genişletmek için tıkla... Tüm kabloların takılı olduğundan emin olun ata X12 kablosu takılı mı? duty with an exo dedi: Dünden beri RAM'leri deniyorum az önce tek tek denedim ama sonuç aynı. Genişletmek için tıkla... Kasanın iç resmini çekerseniz iyi olur. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Temmuz 2022 Artı 0 Eksi
duty with an exo dedi: Dünden beri RAM'leri deniyorum az önce tek tek denedim ama sonuç aynı. Genişletmek için tıkla... İşlemciye yönelin hocam. duty with an exo dedi: Dünden beri RAM'leri deniyorum az önce tek tek denedim ama sonuç aynı. Genişletmek için tıkla... Tüm kabloların takılı olduğundan emin olun ata X12 kablosu takılı mı? duty with an exo dedi: Dünden beri RAM'leri deniyorum az önce tek tek denedim ama sonuç aynı. Genişletmek için tıkla... Kasanın iç resmini çekerseniz iyi olur.
KS KS duty with an exo Hectopat Katılım 23 Kasım 2020 Mesajlar 179 Çözümler 1 Yer Чорнобиль Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2022 #20 Ben.Emos dedi: İşlemciye yönelin hocam. A Tüm kabloların takılı olduğundan emin olun ata X12 kablosu takılı mı? Kasanın iç resmini çekerseniz iyi olur. Genişletmek için tıkla... Vallahi işlemciyi söktüm tekrar taktım açıldı. Sebebi neydi acaba? Teşekkürler bu arada. duty with an exo dedi: Vallahi işlemciyi söktüm tekrar taktım açıldı. Sebebi neydi acaba? Teşekkürler bu arada. Genişletmek için tıkla... Şimdi de bilgisayar hiç açılmıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Temmuz 2022 Artı 0 Eksi
Ben.Emos dedi: İşlemciye yönelin hocam. A Tüm kabloların takılı olduğundan emin olun ata X12 kablosu takılı mı? Kasanın iç resmini çekerseniz iyi olur. Genişletmek için tıkla... Vallahi işlemciyi söktüm tekrar taktım açıldı. Sebebi neydi acaba? Teşekkürler bu arada. duty with an exo dedi: Vallahi işlemciyi söktüm tekrar taktım açıldı. Sebebi neydi acaba? Teşekkürler bu arada. Genişletmek için tıkla... Şimdi de bilgisayar hiç açılmıyor.